Foto bij Part Eight

Geachte mevrouw Beckam,

Als eerste wil ik u laten weten dat deze brief strikt geheim is en u deze inhoud daarom voor uzelf moet houden, tot wij naar buiten komen met dit nieuws.

Zoals u en u collega’s al eerder in de sollicitatiegesprekken hebben gehoord is dat er nieuws zou komen over het geheim rond One Direction. Wij worden de eerste grote club die met zo’n actie mee gaat doen en daar zijn wij als Feyenoord en de Kuip trots op.

U, Naomi en Stef zullen als het aan ons ligt nog lang een team blijven. Voor de aankomende seizoenen en jaren zien wij jullie groeien tot een goedlopend team die onafscheidelijk van elkaar gaan worden. Zolang er geen problemen ontstaan zien wij dit voor ons.

Daarom wordt dit een grote stap in je medewerking met deze functie, want ’s werelds grootste popgroep zal deze zomer hun weg naar Nederland en dan in specifiek Rotterdam gaan maken.

One Direction zal wanneer dit seizoen is afgelopen een hele zomer lang in de Kuip hun grootste show optreden. Dat betekend dat ze 15 optredens zullen geven in 10 weken tijd, waardoor ze veel vrije tijd hebben. Zoals je weet hebben wij bij het Zakengebouw een super luxe appartement waar de jongens hun intrek zullen gaan nemen. Dit betekend voor jullie dat jullie in de zomerstop elke dag aanwezig moeten zijn, ook wanneer er geen optredens zijn. Jullie zijn het aanspreekpunt voor de fans, maar de jongens van de popgroep zelf zullen ook naar jullie toe komen met vragen. Ze hebben veel vrije tijd, wat zal gaan betekenen dat ze de stad willen gaan bekijken en ook daar zijn jullie hun aanspreekpunt voor.

Dit grote nieuws zal binnenkort bekend worden gemaakt aan de buiten wereld. Wij hopen op jullie medewerking en dat jullie samen, met zijn drieën dit wereldproject tot een succes gaan leiden.

De spelers van Feyenoord hebben hun medewerking gegeven aan dit project. Niet iedereen was er blij mee, omdat zo de trainingen nog drukker zullen gaan worden en de rust in de zomerstop verdwenen is rond het stadion. Elke dag zullen er duizenden gillende meisjes staan die wachten op hun grote idolen. Daarom hebben wij er voor gekozen om dit project in de zomerstop te houden, mede omdat de spelers pas vier weken voor het eind van dit project weer beginnen met trainen, waardoor ze er bijna geen last van zullen ondernemen.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Binnenkort worden jullie uitgenodigd voor een gesprek en jullie zullen bij dat gesprek ook de jongens ontmoeten waarmee jullie nauw gaan samenwerken.

Met vriendelijke groet,

Het management team van de Kuip

En? Vinden jullie het wat?

Liefs X

Reageer (4)

  • AnoukIrwin

    Leuk!
    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Salute

    Nice!!
    Snel verder meid <33

    1 decennium geleden
  • Manonxxx

    Super leuk, bedacht.

    xx.

    1 decennium geleden
  • AllDayDreams

    Dat is zo'n leuk idee!
    Snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen