Foto bij Care 5

Ik ben nu aan het voorwerken omdat ik een aantal daagjes niet kan schrijven :(, ik schrijf dit op goede vrijdag. Hoe schattig zijn Perrie en Katherine samen?!

We waren in hetzelfde grote, witte gebouw van laatst en deze keer waren er veel minder meisjes dan de vorige keer. Deze meisjes waren anders dan de vorige keer, gewoon anders. Allemaal meisjes van minimaal 1 meter 70 en met hakken van wel een meter eronder. "Hoe passen wij hier nou tussen?" vroeg Perrie zenuwachtig. "Chill, Per." zei ik, hoewel ik het ook een beetje eng vond. "Goedemiddag dames, kan ik jullie helpen?" vroeg de vrouw aan de toonbank, ze had een vriendelijke glimlach op der gezicht en ik schatte haar rond de 55. "Ja, wij komen voor de casting van One Direction." zei ik vriendelijk. "Oké, de hoek om, daar staat een rij en daar achteraan sluiten. Hebben jullie de brief meegenomen?" Perrie en ik knikten en liepen door. We gingen achter in de rij staan en stonden maar wat op onze mobiel te kloten. "Perrie Edwards?!" werd er na een tijdje geroepen. Ik gaf Perrie nog een bemoedigende glimlach en ze liep de kamer uit op naar de casting.

Na een tijdje kwam ze terug. "En? Hoe was het?" vroeg ik. "Gaat wel, je moest wat over jezelf vertellen en een rondje draaien." zei ze. "Serieus? Een rondje draaien? Echt een vleeskeuring dus." zei ik bot. Ik kon aan Perrie's gezicht zien dat ze het niet zo heel leuk heeft gevonden. Arrogante klootzakken, waarom doe ik hier ook weer aan mee? Na een uur gewacht te hebben was ik eindelijk aan de beurt. Ze waren druk aan het overleggen toen ik binnenkwam. Ik ging maar op het 1D teken staan midden in de kamer. "Katherine Spires," ik knikte. "Jou kennen we ergens van, niet?" Ik trok mijn wenkbrauwen op. "Kun je ook nog praten?" "Ja, hoor." antwoordde ik bot. "Mooi, vertel ons dan maar eens even wat je doet." zei Liam. "Ik houd van shoppen, afspreken met vrienden, ik houd van hardlopen en ik werk bij de casino." vertelde ik. Ze knikten. "Even een rondje maken, a.u.b." zei Niall. Met tegenzin maakte ik een rondje. "Oké, we weten genoeg." zei Liam vriendelijk. Ik glimlachte even terug en ik liep weg. "Wat vond je ervan Harry?" "Mwah." Ik gooide de deur hard dicht. Geen sprankeltje respect. Son of a bitch.

Toen alle meisjes geweest waren kwamen de jongens en Simon naar buiten om de uitslag bekend te maken. "Wij hebben 5 meisjes uitgekozen, voor een proefperiode bij de jongens. De proefperiode bevat 3 dagen en daarna oordelen de jongens." zei Simon. Ik schudde mijn hoofd en draaide me om naar Perrie. Perrie keek mij niet aan, zij was aandachtig aan het luisteren en aan het friemelen aan der shirt. Met een zucht draaide ik me weer om. "De uitgekozen meisjes zijn: Sophia Willis, Lily Bright, Girell Winehouse, Perrie Edwards en Katherine Spires, bij de jongens: Liam, Niall, Louis, Zayn en Harry."

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen