Foto bij Care 3

Oke, ik ga echt proberen veeeeel meer te schrijven voor deze story! Ik begin steeds meer inspiratie te krijgen. Het is nu goede vrijdag, dus ik heb vandaag heel veel tijd om te schrijven!! Alvast fijne paadagen, lovely bunnies. HOPE YOU LIKE

Pov. Perrie


Het feest van One Direction liep al zo'n beetje op zijn einde. De meeste gasten waren al weg, waaronder One Direction zelf. Katherine en ik moesten na elk feestje altijd blijven om op te ruimen en meestal moesten we dat met z'n tweeën doen, net zoals vandaag. We vinden dat nooit zo erg, we maken er altijd ons eigen feestje van. "Dit was echt het meeste stomme feest waar ik ooit geserveerd heb." zei Katherine zuchtend. Ik knikte, diep in mijn hart vond ik helemaal niet erg, juist leuk. Ik heb een huge crush op Zayn. Maar dat ga ik nooit aan Katherine vertellen, ze zou me uitlachen. Ik schrok op toen er keiharde muziek door de zaal schalde. "Per, waar zit je met je gedachten?" grinnikte Katherine. Ik schudde mijn hoofd en pakte de bezem om alles op te vegen.

Na een tijdje opgeruimd te hebben gingen Katherine en ik helemaal los op de muziek. "Dit vind ik altijd het allerleukste!" zei ik lachend. Katherine lachte ook. We zetten de muziek keihard en zongen uit volle borst mee. We hadden een opmerking naar onze hoofd gekregen dat we de muziek te hard hadden. "Jemig, wat een troep!" zei ik toen we bij de tafel van One Direction kwam. "Er ligt nog een jasje." zei ik. "Van welke zou die zijn?" vroeg Katherine. Ik haalde mijn schouders op. "Die is van mij," hoorden we achter ons. We draaiden ons snel om en we zagen Harry in de deuropening staan, hij liep naar voren en pakte zijn jasje. "enneh, jullie kunnen mooi zingen." zei hij lachend en hij liep weg. Katherine en ik barsten in lachen uit, hij had ons gewoon horen zingen. "Hoe lang stond hij daar dan al?" vroeg Katherine. Ik haalde grinnikend mijn schouders op. "Lang genoeg om dat nog te horen." zei ik. Nadat we alles opgeruimd hadden liepen we naar de uitgang en deden de deur op slot. We gaven elkaar nog een knuffel en we zegden elkaar gedag.

De volgende dag
Pov. Katherine


De volgende dag werd ik heerlijk wakker door het licht van de zon. Het was dan wel winter, maar het zonnetje scheen heerlijk. Ik rekte me uit en keek even op mijn mobiel. Ik had een sms'je van Perrie gekregen.

Perrie: Heb jij ook een brief gekregen van de casting?

Ja, Perrie was ook bij de One Direction casting geweest, alleen moesten we op een verschillende tijd komen. Ik stapte uit mijn bed en liep gelijk naar beneden, en ook lag er een brief voor mij.

Aan: Katherine Spires

Beste Katherine Spires,
U bent geselecteerd door de jongens van One Direction om nog eens langs te komen.
Wij verwachten u op aanstaande zaterdag. Wij willen dat u deze brief meeneemt als bewijs.
Kleed u uzelf normaal en net.

De manager van One Direction.


Ik stuurde Perrie een sms'je terug dat ik ook uitgenodigd was en dat ik om twee uur bij haar was. Het was nu tien uur en ik had dus nog alle tijd. Ik ben best verbaasd, waarom kozen ze mij uit. Ik had er ook niet zoveel zin in. Maar ik deed het voor mijn zusje en het geld. Ik maakte wat ontbijt en zat wat te kloten op mijn laptop. Ik begon me maar eens klaar te maken en reed heel langzaam naar Perrie. Ik wist dat Perrie One Direction wel leuk vond, dus ze zal wel heel opgewonden zijn. But for me, this is gonna be hell.


Abooooo 1 is er!!!! We're on the good way to go!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen