Foto bij DAG 3

Vandaag was ik als eerste wakker, ik rende naar de badkamer, en kleedde me aan, poetste mn tanden en kamde mn haar. Ik pakte mn gsm ik was een berichtje aan het maken op fb en botste tegen Niall aan "Ow, sorry" "Is niks" zei hij, ik bloosde. Ik ging de andere jongens wakker maken, maar Louis was al wakker, en hij had gehoord wat ik en Niall zeiden en zo en fluisterde: " Je bloost zo ben je verliefd op Niall?" ik schudde mn hoofd ( maar d8 natuurlijk ben ik op Niall hij is HOT)! Toen was Niall klaar en gingen ook de andere jongens naar de badkamer. Toen we allemaal klaar waren gingen we naar de zaal om te ontbijten, we waren de laatste. Marjolijn riep: "Jeej, eerst nog waterballonnen gevecht en daarna vrije tijd!!!" iedereen begon te juichen, en de leiders keken glimlachend toe.

Toen iedereen klaar was hadden de leiders er voor gezorgd dat iedereen 10 waterballonnen kreeg en als dat op was mochten ze bij komen halen. Ik en de jongens stonden als eerste in de rij en ik kreeg van Niall al direct een waterballon op me, en ik gooide een waterballon op hem. Toen ging ik Laura nat maken en toen wou ik Liam nat maken maar hij bukte zich en de waterballon was in het gezicht van leider Tim terecht gekome :o !! Ik riep: " Sorry sorry ik wou op Liam mikken en hij.." de leider lachte en zei: " Ik ben echt niet boos hoor" " Okey thx" hij liep weg en ik gooide nu op Liam en nu was het wel raak yeaah! Toen ging hij me achterna en gooide maar was mis. Ik gooide op Lisa, Noor, Bo, Ben, Liam. Zayn, Harry, Niall, Louis en nog andere, ik ben al 10 keer naar de leiders geweest om nieuwe waterballonnen te halen. Toen gingen we eten ( een broodje met spaghettisaus op)

Toen mochten we gaan skaten ofwel mochten we gaan zwemmen ik en de jongens kozen voor het laatste. We gingen onze zwemkleding aan doen. We gingen eerst gwn in het water en spetten elkaar nat en gingen toen in de buis het was een heel enge buis met geen licht en het was super hoog en Niall zei: " Ik zal wel met je meegaan als je dat wilt!" ik knikte dankbaar. En de andere jongens gingen als eerste en wij 2 gingen als laatste. Toen gingen we nog is ma nu ging ik ook alleen en ik ging Niall, hij zei w8 tot het groen is en ik knikte, hij was weg en ik ging direct na hem. Toen gingen we nog is in het zwembad en Laura vroeg of ze even met hun mocht meedoen want niemand van haar vrienden wouden mee naar het zwembad en van ons mocht ze wel meedoen met ons. Ze wou in de buis en we gingen dan nog is in de buis, maar nu was Laura bang en ik zei: "Ik zal wel meegaan als je wilt!" ze knikte dankbaar, daarna ging ze altijd alleen. Nu zijn we al 1000 keer in de buis geweest en nu moesten we weg gaan we mochten straks nog wel is gaan.

We gingen eerst onze gewone kleren terug aan doen en daarna gingen we eten (scampi met licht pikante saus, gekookte rijst) we waren aan het lachen en aan het babbelen. Opeens valt Harry van zijn stoel, iedereen begon te lachen en leider tim zei: "Harry, ziet ge scheel ofso da ge naast u stoel gaat zitte" iedereen begon te lachen en Harry lachte.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen