Foto bij dag 2

Ik werd wakker door Zayn die een glas water in mn gezicht gooide, ik riep:"Gast wa doet ge!!" hij zei: " Ik gooi een glas water in u gezicht, omda we je niet wakker kregen." toen rende ik supersnel naar de badkamer, iedereen was al geweest alleen ik nog niet. Toen ik klaar was ging ik uit de badkamer en Zayn zat op zn knieën voor de deur en smeekte om niet meer boos te zijn ik lachte en zei dat ik niet boos was geweest. Toen moesten we gaan ontbijten. Nu gingen we skaten maar niet iedereen kon skaten dus kregen we skateles. En we speelden ook nog kruisvlag, ons team had gewonnen :)! En nu moesten we naar de leider gaan. Hij zei dat hij blij was dat ze zo goed met elkaar overweg konden, want de vorige jaren hadden de kinderen altijd ruzie met elkaar! Daarna gingen ze eten het was Spaghetti. Opeens was er ruzie tussen Bo en Thomas, ze gooide spaghetti. Ze hadden zo veel ruzie dat de leider moest komen. Ze moesten na het eten op straf staan en mochten niet meedoen met de spelletjes.

We speelden spelletjes: verstoppertje, tikkertje, bomen klimmen en skaten. Daarna mochten we kiezen welk spel we hadden boom klimmen gekozen. Toen hadden we vrije tijd, ik en de jongens gingen skaten. We vielen wel en zo en na een een uur gingen we gwn wandelen en praten ( er was al een hele band gegroeit tussen ons). We mochten niet voorbij de lijn (die de leider had gespoten met blauwe grafiti) maar zonder dat we het door hadden gingen we voorbij de lijn. De leider riep ons, maar we hoorden het niet toen floot hij op een fluitje en toen keken we en zagen dat we voorbij de lijn waren. Hij wist niet dat we dat perongeluk deden en dacht dat het een smoes van ons was. Voor straf moesten wij afwassen:( Toen moesten we gaan eten pannenkoeken.

Toen ging iedereen naar buiten behalve wij. We begonnen met de tafels afruimen, en Niall begon met afwassen en de rest afdrogen. Toen we klaar waren mochtten we het water weg gaan doen ( want het zat in een grote kom) en Louis gooide het water over mij en ik over hem en hij over Niall en hij over Zayn en hij over Harry en hij dan weer over Liam en Liam over mij, en toen was het water op. En toen gingen we snel andere kleren aan doen. Nu hadden we vrije tijd, ik en de jongens gingen zitten in de zon op het zandstrandje. Het was 21:00 uur toen we naar binnen gingen en we moesten onze pyama aan doen.

Na een half uur zaten we in dezelfde zaal als gisteravond, maar vandaag zaten we hier omdat de leiders een toneel hadden gemaakt. Het was heel grappig, na afloop kregen we frisdrank. We mochtten nog wat chillen. Om 23:00 uur naar de kamer. Maar ik en de jongens gingen om 03:00 uur uit ons bed om nog naar buite te gaan. Maar we geraakte niet bij het pleintje want er stond een leider dus gingen we terug naar binnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen