Foto bij OP KAMP

Hallo ik ben Lore, en ik moet van mn ouders op kamp (saaai)

"Lore, kom je?" roept mn mama, 1 min. later ren ik de trap af. Ik stap in de auto mama zegt: "Het zal wel een leuke vakantie worden" ik knik alleen maar. We komen aan waar ik deze 5 dagen zou doorbrengen! Ik moest een naamkaartje gaan afhalen, en toen vertrok mama en wij moesten naar binnen. De leider Tim gaf veel uitleg, en de slaapkamers werden verdeeld (het waren kamers van 6) en omdat ik nog nergens bij zat moest ik bij 5 jongens, we gingen naar de kamer. Ik ging eerst al mn spullen in de badkamer zetten, toen ik terugkwam botste ik tegen de blonde jongen op ik vroeg aan hem: "Ben jij niet Niall Horan van 1D?" hij knikte en zei: "De andere jongens van 1D zyn er ook!" ik ging direct kijken en ja daar stonden ze alle 4, we praten nog met elkaar en we waren niet eens klaar toen we terug moesten gaan naar de leider.

We gingen dus 5 dagen naar dit kamp, dus 2 dagen en een half moesten we meedoen met de spelletjes en 2 dagen en een half hadden we vrije tijd! Nu gingen we kruisvlag spelen toen dat gedaan was deden we het nog want iedereen vond het leuk!! Ons team had 2 keer achterelkaar verloren:(!!!! Daarna gingen we middag eten, het waren frietjes. Toen gingen we tikkertje en verstoppertje spelen en nog een paar leuke spelletjes, opeens duwde Giel Laura op de grond en zei dat ze vanzelf was gaan liggen ma ik verdedigde Laura en zei da ik had gezien dat Giel Laura had geduwd, en toen moest Giel aan de kant. Toen mochten we skateboarden of een spelletje met de leiders doen. Vervolgens gingen we eten het was croque monsieur en na het eten hadden we ook vrije tijd, wij met zijn 6sen gingen in het gras zitten, we babbelen/roddelen over hoe de kinderen hier waren en we praten over iets anders toen Laura kwam. Ze bedankte me omdat ik het had opgenomen voor haar. Daarna moesten we naar binnen.

We moesten onze pyama al aan doen, en dan moesten we naar een zaal gaan waar we naar een film gingen kijken. Het was Twilight. Na de film moesten we gaan slapen, maar wij praten nog altijd door. Opeens stond leider Tim voor ons bed en zei dat we nu wel echt moesten gaan slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen