Foto bij Question 3 (Niall)

:( :( slecht, slecht, slecht!! 2 weken niks gedaan. slecht van me. dan toch nog maar een stukje, kort maar leuk. (hoop ik)

Niall

Samen met Louis deelde ik de bank, en lag lekker tegen hem aan, maar verstijfde toen Daniël me riep. Het geschreeuw stopte, maar niet veel later werd ik van de bank getrokken en zowat meegesleurd. wat wou hij nu weer.

"wat wil je van me?" huilde ik. "Wat ik wil? Wat ik wil?! Ik wil dat HIJ vertrekt!!" schreeuwde hij, bijna zo hard dat de hele straat het kon horen. Nee, Louis mag niet weg, ik wil hem niet weer verliezen. "NEE, NOOIT" probeerde ik terug te schreeuwen, "als hij gaat, ga ik ook!". Daniël keek me raar aan. "Weet je dan niks meer? Niets meer van alles wat hij heeft gedaan?". Alsof ik dat niet weet. Alles, zelfs de harde waarheid zal ik nooit vergeten. Ik keek hem woest aan. "Alsof ik dat ooit zou vergeten!" Ik rukte me los uit zijn sterke greep, een wilde naar Louis terug, maar tot mijn grote teleurstelling had Daniël me alweer vast."Waar wil je heen, Niall? Er is niemand die HEM wil! Snap je dat dan niet, Niall?!".
Hij zal nooit snappen waarom ik Louis wil helpen. hij zal het echt nooit snappen. Ik snelde naar Louis, en maakte hem voorzichtig wakker. "Louis? Louis, wakker worden, we moeten weg.., nu. ...

als jullie lief zijn, zal ik nog een stukje posten

Reageer (2)

  • Bcollienr1

    Snel verder please

    Is een kudo lief genoeg?

    1 decennium geleden
  • natuurix

    snel verder
    ben ik lief genoeg als ik een kudo geef?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen