Foto bij Part Twenty-Three

Nogal verdwaasd door alles wat er gisterenavond was gebeurd had Harry in de loop van de morgen Skye opgehaald zodat ze nog wat leuks konden doen voordat ik weer wegmoest en zodoende zat ik nu hier met Niall en Liam op de bank. Louis en Zayn waren in de sportschool en zouden waarna ze waren opgefrist hun weg naar mij maken om daarna met zijn allen gezellig te eten en daarna mijn vliegtuig naar Nederland te pakken. ‘Ol? Hallo!’ Niall zwaaide met zijn hand voor mijn ogen wat mij weer deed opschrikken uit mijn gedachten. ‘Oké Olivia en nu ga je ons vertellen waar je met je gedachten zit’ zei Liam die op de fauteuil zat met zijn mobiel in zijn hand. ‘Er is niks, echt niet’ schudde ik mijn hoofd en nam een slok van mijn koffie. ‘Hoe is Skye bij Harry gekomen?’ vroeg Niall en ik keek op. Ik kon niet liegen tegen Niall, dus nu ook niet. ‘Harry is haar net zelf komen ophalen’ mompelde ik en keek in mijn ooghoek naar Liam die verbaasd opkeek. ‘Zo, hoe dan?’ vroeg Liam mompelend meer in zichzelf en ook Niall keek mij verbaasd aan. ‘Hij was hier al hartstikke vroeg zodat ze samen de zonsopgang konden zien en een dagje strand ervan konden maken voordat ze dadelijk weer hier bij ons is. Ik wilde jullie daar niet mee opschepen’ zei ik mompelend en bracht een blik op mijn iPhone om te kijken of ik nog spannende berichten had. ‘Olivia. Je weet dat je elk moment van de dag kan bellen om Skye op te halen omdat ze een dagje met Harry door gaat brengen’ zei Niall serieus en ik knikte. ‘Je gaat ons nu toch niet vertellen dat je nog.. Ja.. Nog iets voelt?’ probeerde Liam de juiste vraag te verzinnen en meteen schudde ik mijn hoofd. ‘Dat is goed, want geen een van ons wil dat jij en Harry weer bij elkaar terugkomen’ zei Niall. Ik slikte en nam nog maar een slok om daarna hard in lachen uit te barstte toen Niall en Liam in discussie gingen over Skye een van haar knuffelbeesten.

‘Skye, liefje’ ik pakte mijn kleintje op en liep zonder Harry een blik te gunnen de woonkamer in waar de jongens afgepeigerd op de bank zaten. Louis en Zayn zaten er fris bij na het sporten, terwijl Liam en Niall zich al heel de dag lopen vol te eten met snoep wat ik nog in mijn kast had liggen. ‘Hé Har’ zei Louis die ook meteen opkeek toen Harry in mijn huis stond. ‘Zeg maar dag tegen papa Skye, want vanavond gaan we weer naar opa en oma en natuurlijk Milou’ ik liet Tonny maar achterwegen voordat daar weer een discussie over begon. In de tussentijd had Skye wel steeds meer leren lopen en liep nu met kleine stapjes een kleine afstand naar Harry die zijn dochtertje meteen oppakte. ‘Ga je weer terug naar dat kikkerlandje liefje?’ ik keek toe naar de andere jongens die allemaal uiterst serieus naar Harry keken hoe hij afscheid nam van Skye. ‘Volgende week als je weer terugbent gaan we weer allemaal leuke dingen doen Skye’ zei Harry en ik zag aan hem dat hij er moeite mee had. Heel de afgelopen week had hij haar gezien tot tegenstelling tot andere weken waar hij haar soms amper zag, maar omdat de tour pas over anderhalve maand begon kon hij haar nog vaak zien. ‘Veel plezier daar liefje’ hij duwde het kleine lichaampje van Skye nog dicht tegen haar aan om daarna een paar kusjes op Skye te drukken. Ik keek naar Harry die nu echt betraande ogen kreeg en ik zag Louis opstaan die het blijkbaar ook bij zijn beste vriend zag en nam Skye over. ‘Ik loop wel even met je mee’ zei ik zacht toen de sfeer weer flink gedaald was toen Skye ook maar stilletjes op Louis zijn schoot zat en ik liep daarom maar snel mee met Harry naar de voordeur. ‘Over een weekje is ze er weer Har. Als je een keer tijd hebt moet je maar met haar skypen. Dat zou zij heel leuk vinden’ ik keek op naar Harry die een paar keer diep in en uit ademde. ‘Het komt goed’ zonder erbij na te denken gaf ik de jongen een snelle knuffel waar hij zelf ook over verbaasd was en ik leunde wat tegen de voordeur. ‘Fijne avond Harry’ zei ik zacht en probeerde mij zo sterk mogelijk te houden. ‘Skye mag blij wezen met zo’n moeder’ hij plantte net zoals gisteren zijn warme lippen op mijn voorhoofd en ik deinsde na die aanraking wat achteruit. Ik keek nog even naar Harry, waarna ik de voordeur sloot om de spanning niet nog hoger op te laten lopen.

‘Mama’ zei Skye nu weer een stuk vrolijker dan enkele momenten geleden en ik pakte haar op van Louis zijn schoot. ‘Ik hou van je liefje’ fluisterde ik tegen mijn dochtertje die daar toch niks van begreep en sloot ze even dicht tegen mij aan om daarna de armen van de andere jongens ook tegen mij aan te voelen deed mij goed toen ik Niall zijn maag hoorde knorren. ‘Etenstijd’ riep ik tussen de jongens en de gespannen sfeer was meteen weer weggedreven.

Die arme Harry ^^. Wie wil er nou niet een vader hebben zoals Harry?

Liefs X

Reageer (2)

  • AllDayDreams

    Ik wil Harry niet als mijn vader...
    Ik heb hem liever als my boyfriend (H)
    Snel verder xx

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    Haha! & indeed.. Wie wil er nu geen man hebben als Harry?
    Of wie wil er nu Harry niet als man hebben? Better question
    Ehe. Super hoofdstukje (: x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen