Foto bij Hoofdstuk 2

Connor <3

Als ik de volgende ochtend wakker word. Ik pak mijn gsm op en check of ik nieuwe berichten heb... natuurlijk had ik een miljoen twitter berichten. Maar een youtube bericht was het belangrijkste. Het was van Connor Franta... hij zei ook al werden de leden van de collab pas over 2 dagen word aangekondigd, zei hij dat ik er al zeker bij zat. Wacht... WAT?! 'Nikki! Word wakker. Nuuuuuuu!' schreeuwde ik. 'Wake me up when september ends...' zei ze geërgerd. 'NIKKI IK ZIT BIJ DE COLLAB!' Ik zweerde dat nu heel de wereld Nikki's gil. We sprongen beide op en begonnen te schreeuwen en lopen in onze kamer. Als we allebei buiten adem zijn, ik grijp mijn gsm en antwoord op Connor. Ik was door Nikki bijna vergeten te antwoorden. Ik typte ,'Oh my gosh! Heel erg bedankt! Dit is geweldig! Ik ben heel erg benieuwd op met jouw en de anderen *nog niet gekozen* leden te werken! Dank je!' Ik pakte mijn handtas en en liep naar de deur. 'Waar ga je naar toe?' Vroeg Nikki. 'Ik denk dat dit een 'feest' waard is. Starbucks, here we come!' Zei ik als ik haar hand pak en in de gang duw.

Als we binnen komen in Starbucks, grijp ik mijn camera uit mijn tas, en als altijd begon te vloggen. 'Hey guys! It's Sam! En vandaag ga ik ''The Day in the Live of... wel mijn awkward zelf'' Dus ik ben hier mijn mijn kamergenootje Nikki...' Ik wees de camera naar haar als ze haar lach liet zien. 'En voor een heel speciale gebeurtenis verdiende we wel Starbucks.' Zei ik. Als ik mijn hand over de lens doe en stop met de video. 'Ik zweer... je bent verslaafd met te praten tegen een camera.' Zegt Nikki. 'Hey,' zeg ik, 'Dat is wat ik doe!'



Hey, sorry dat ik al heel lang niet meer had geschreven.
Ik had nogal veel aan mijn hoofd, ik bedoel het ging niet zo goed met me en tja dan is het best moeilijk om iets te schrijven.
En dan komen natuurlijk de examens. Ik snap dus nog steeds nie waarom ze taken en toetsen geven door het jaar maar dan ook nog is examens.
Maar ja het is nu vakantie en ga denk ik wel tijd vinden... hopelijk.
Dus, tot buh binnekort! daag!
Love you and keep reading! (ps: ik hou van reacties... hint hint!)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen