Foto bij Part Twenty-One

Dear lovely,

Je wilde dat ik ooit wanneer ik op tour was een brief naar je schreef, niet alleen maar whatsappen, bellen of skypen. Je wilde het een keer meemaken zonder al die technologie, terwijl ik heel heerlijk liever je mooie gezicht zie in de webcam en je warme stem hoor door de telefoon. Zodoende zit ik nu hier, om drie uur in de nacht net na ons concert hier in Australië een brief naar je te schrijven. Ouderwets met pen en papier. Zoals je weet kan ik moeilijk mijn gevoelens en gedachten uitspreken, laat staan dat ik ze opschrijf.

Het is raar dat ik je niet elke dag om mij heen heb. Ik mag je nu al bijna 2 jaar lang mijn vriendinnetje noemen, waarvan ik elke dag weer een stukje blijer en vrolijker wordt. Ik mis je alleen daarom te erg en niet alleen ik. Niall gaat je ook iedere dag een stukje erger missen, maar als ik hem dan zie lachen wanneer hij belt of ik zie hem lachen naar zijn scherm van zijn telefoon weet ik altijd dat jij hem weer opvrolijkt naar de Niall zoals iedereen hem kent.

Dit is nu de langste periode dat ik bij je weg ben. In totaal heb ik je al vier keer moeten verlaten en elke keer kan ik mij het afscheid nog goed herinneren. De eerste keer was ik vier weken weg. De tweede keer was ik alweer tien weken weg. De derde keer heb ik je 15 weken moeten missen en nu de vierde keer moet ik je 5 maanden uit mijn leven bannen. Gelukkig zien we elkaar soms voor enkele dagen, maar jij hebt het druk met je school en daar heb ik alle begrip voor.

Ik hoop dat jij het net zo naar je zin hebt daar in Engeland of in je thuisland als ik hier over de hele wereld. Ik heb al zoveel landen mogen bezoeken, zoals je weet, want ik spreek je bijna elke dag.

Ik merk wel door het schrijven van een brief dat ik hele andere dingen tegen je zeg dan dat ik door de telefoon zou doen. Zoals beloofd heb ik een paar foto’s in de envelop gedaan.

Nog 6 weken, 23 uur en 56 minuten. Daarna zijn wij weer herenigd voor de rest van ons leven.

Want Ol, Olivia, Olli, hoe iedereen je dan ook noemt. Ik wil je niet meer kwijt.

Hou je nog even sterk en we spreken elkaar weer snel.

Ik hou zielsveel van je,

Harry.


Een klein hoofdstuk, omdat ik deze brief als een hoofdstuk wilden.

Liefs X

Reageer (5)

  • AllDayDreams

    Nu vraag ik me af of Harry die brief ooit echt aan Olivia heeft gegeven/gestuurd
    Of dat hij deze altijd bewaard heeft en hem nu pas aan haar geeft of voorleest
    Snel verder xx

    1 decennium geleden
  • JLove1D

    <3333333

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    Leuk dat je dit er ook in verwerkt! (: x

    1 decennium geleden
  • HarrysWife

    waaaaauuuuuwwww <3

    1 decennium geleden
  • Infrared

    Zo mooi💕
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen