Foto bij Chapter 01

Vermoeiend kruipt Liam uit zijn bed. Vandaag gaat hij met zijn vrienden naar een waterpark gaan. Ze moeten al vroeg vertrekken, want Louis wilt absoluut de eerste zijn zodat ze niet lang moeten aanschuiven voor binnen te geraken. Liam liep naar de badkamer en zet de douche aan. Hij kleed zich uit en wanneer het water op temperatuur is, gaat hij onder de douche staan. Na een halfuurtje stapt hij onder de douche uit en droogt hij zich af. Hij trekt wat kleren aan en poetst zijn tanden. Hij loopt naar beneden en maakt zichzelf een ontbijt. 'Een boterham met kaas gaat er altijd in.' denkt Liam en neemt een hap uit zijn boterham.
Als deze op is, loopt hij naar boven en verzamelt hij zijn zwemspullen. Een zwembroek en een handdoek heeft hij al gevonden. Na een tijdje zoeken, heeft hij ook zijn andere spullen gevonden. Wanneer hij de laatste spullen in zijn tas steekt, wordt er aangebeld. Liam loopt naar beneden met zijn tas en springt in zijn schoenen. Hij doet de deur open waar Louis al staat te wachten. "Louis! Juist op tijd." zegt Liam en hij loopt zijn huis uit. Hij draait de deur op slot en loopt naar de auto die er staat. "Waar is Harry?" vraagt Liam als hij in de auto van Louis stapt.
"Hij ging Taylor nog uithalen en anders zou deze auto te klein zijn." legt Niall uit die nog was aan het genieten van zijn heerlijk ontbijt : een heerlijke wafel. Na een uurtje rijden komen ze aan in het waterpark waar Harry al staat te wachten met Taylor. Taylor heeft haar haar in een dot en heeft een topje en een simpele jeans broek aan. Als schoenen heeft ze sandalen aan. De jongens stappen uit de auto en gaan naar Harry en Taylor. "Hey!" begroet Louis zijn beste vriend en vliegt op Harry af. Hij springt op Harry waardoor hij bijna omvalt. Harry en Louis lachen en Louis gaat terug op de grond staan. Zayn kijkt op zijn horloge en zegt "Over vijf minuten gaat het hier open. Dus, jouw plan om hier als eerste te zijn, is gelukt, wat mij verbaasd." zegt Zayn.
Louis lacht trots. Die vijf minuten dat ze moeten wachten, praten ze over koetjes en kalfjes. Wanneer ze zich allemaal hebben omgekleed, zoeken ze een plek om te zitten. "Daar!" roept Niall en loopt als een bezetene naar een tafeltje dicht bij een snoepkraampje. Wanneer iedereen aan het tafeltje is aangekomen, hangen ze hun handdoeken over de stoelen en gaan ze naar het water. "Kom, Li. We gaan in de wildwaterbaan!"
roept Louis en trekt aan Liam's arm. Als ze de trappen naar de wildwaterbaan hebben beklommen, gaat Louis als eerste. De wildwaterbaan is gemaakt van doorzichtig plastiek, dus je kunt er door kijken. Eerst is het vrij kalm, maar dan hoort Liam Louis gillen. Liam schudt zijn hoofd en gaat ook in de wildwaterbaan. Eerst gaat hij rustig vooruit, maar dan komt hij in een buis terecht die vrij steil naar beneden gaat. Liam glijdt snel naar beneden.
Wanneer hij licht ziet, vertraagd hij en plonst hij in een ijskoud zwembad. Liam zwemt rustig naar de rand waar Louis zit. "Gilde je daarom?" vraagt Liam aan Louis. Louis haalt rustig zijn schouders op en kijkt rond. "Die twee hebben veel plezier." zegt Louis en wijst naar Harry en Taylor die zitten te lachen en plezier te maken. "Ja." zucht Liam. Hij had al sinds een paar jaar een crush op Harry, toen hij met Taylor ging daten, brak zijn hart. "Gaat het, Liam?"
vraagt Louis. "Uh, ja. Laten we anders gaan snorkelen." zegt Liam en wijst naar het soort aquarium. Maar de vissen zitten achter glas. De jongens nemen de duikbrillen plus de snorkels en gaan in het warme water. Liam zet zijn duikbril op en doet de snorkel in zijn mond. Hij gaat onderwater en ziet achter het glas verschillende vissen, zelfs haaien. Het is heel indrukwekkend. Opeens voelt hij hoe twee handen in zijn zij porren. Liam verschrikt zich en komt boven water. Hij ziet Harry staan met een grote grijns op zijn gezicht. "Harry!" roept Liam quasi-boos en begint Harry te kietelen. De twee jongens doen het gevecht verder onderwater. Ze proberen mekaar te porren zonder enig resultaat. Ze komen terug boven water en Harry geeft Louis een high-five. "Complot gesmeed, Styles?" vraagt Liam aan Harry. Harry haalt zijn schouders op terwijl Taylor lachend op Harry komt.
Taylor legt een pluk haar bij Harry goed en drukt een kus op zijn wang. Liam voelt een jaloers gevoel opkomen, dat had hij moeten zijn. "Kom, Hazz. Dan gaan we naar het bubbelbad." zegt Taylor en trekt Harry uit het snorkel bad. Er ging een steek door Liam's hart. Normaal gezien was Liam geen jaloers type, maar op deze momenten dat hij Harry met Taylor ziet knuffelen, kusjes geven en plezier maken, dat raakt hem echt...


Hoi people,
How's the first chapter?
xo

Reageer (1)

  • JustLiam

    Awh poor, poor Liam, Love it

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen