Een kleine intro alvast

Het gaat over Katy (17 jaar) die een gewoon leventje lijd. Haar vader is net omgekomen tijdens zijn militaire missie in Mali. En omdat haar moeder haar en haar vader al jaren geleden heeft verlaten heeft Katy niemand meer. Ze beland bij een pleeggezin omdat niemand van haar van familie haar in huis wil nemen. Ze heeft een beste vriendin Jane die bij haar in de klas zit. Haar leven is flink verander na het overlijden van haar vader. Ze had een hele goede band met hem. Hij zou voor 6 maanden weg zijn ( Ze mocht in die tussentijd bij haar opa en oma logeren) maar na 4 maanden stond er opeens een onbekende man voor de deur die vertelde dat haar vader is omgekomen. Haar opa en oma zijn te oud om voor haar te zorgen en de rest van de familie wil niks met haar te maken hebben. Katy probeert niet erg op te vallen.
Op school gaat ze dan alleen om het haar vriendin Jane en verder is ze vaak in haar kamer gitaar aan het spelen. Katy is niet een van de lelijkste meiden op school en vaak wil de "populaire groep" met haar omgaan. Maar dat is ze helemaal niet van plan want ze is blij wie ze is en heeft geen behoefte aan om te veranderen. Iets wat ze van haar vader heeft geleerd; wees altijd jezelf en dan komt alles goed.
Als ze op school ( ze heeft de kunst richting gekozen omdat ze erg creatief is) haar eerst jaar kunst begint verandert er iets aan haar standaard gewone stille leventje. Blijft ze zichzelf?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen