Foto bij Part Fourteen

Het was pijnlijk om mezelf zo terug te zien op de tv. De gevoelens die ik toen had kwamen weer naar boven gedreven en ik voelde mijn maag rondjes draaien in mijn buik. Het meest pijnlijke was de gedachte dat Harry dit allemaal zag. Harry die alles mee heeft gekregen wat ik tegen Peter heb gezegd over hem. In de scene waar ik het over Niall had, had Niall mij stevig vast gepakt en mij tegen zichzelf aangetrokken waardoor mijn hoofd nu op zijn schouder rustte. ‘Ben je bang om de echte waarheid over jullie breuk te vertellen?’ vroeg Niall zacht toen de reclame weer begon. Na de reclame zou alleen nog het stukje over mijn familie en vrienden komen en daarna was deze marteling voorbij. ‘Iedereen weet maar deels de waarheid’ fluisterde ik zacht, terwijl er een verdwaalde traan over mijn wang rolde. ‘Hij..’ ik zuchtte en ik wist dondersgoed dat ik de waarheid ooit moest vertellen. Ik had nooit iemand verteld over wat er echt tussen mij en Harry was gebeurd. Niemand wist ervan, alleen Harry en ik. ‘We hebben elkaar beloofd het tussen ons te houden’ zuchtte ik vermoeid. Hopende dat Niall er niet verder op doorging. ‘Er was meer dan alleen die drank’ concludeerde Niall al snel en ik veerde een stuk op. ‘Beloof me dat je het nooit, maar dan ook nooit tegen iemand verteld’ zei ik met betraande ogen tegen mijn blonde Ier die mijn handen vastpakte. ‘Dat beloof ik’
‘Hij.. Wij.. Ik’ ik wist niet goed hoe ik uit mijn woorden moest komen en wilde het verhaal ook eigenlijk helemaal niet kwijt. Precies op het juiste moment trilde mijn iPhone als teken dat ik een beller had. Ik keek op het scherm wie het was, Tonny. Ik keek met een spijtige blik naar Niall en nam na een diepe zucht de telefoon op.
‘Ik ben zo trots op je’ Was het eerste wat de jongen aan de andere kant van de lijn zei wat mij net over dat punt trok dat ik in huilen uitbarstte. ‘Ik had het nooit moeten doen’ fluisterde ik door mijn tranen door en stond op om naar de keuken te lopen. ‘Iedereen heeft dit gezien. Het word zelfs op Engelse televisie uitgezonden. Haar vader, mijn beste vrienden en familie hebben dit allemaal gezien’
‘Het is goed dat je dit gedaan hebt. Iedereen weet nu het echte verhaal. Alleen ga je mij niet wijs maken dat dit de echte reden was voor de breuk tussen jou en Harry. Daar ken ik je net iets te lang voor meisje’ Door die opmerking barstte ik opnieuw in tranen uit en voelde twee handen op mijn schouders rustte. ‘Tonny?’ de jongen met het Ierse accent had moeite om zijn naam uit te spreken. ‘Ik ben het, Niall’ zei de jongen. Ik kon niks meer tegen houden. Alle tranen die ik zolang had tegengehouden om sterk te blijven voor Skye kwamen er nu allemaal uit en liet mij toen ik sloffend terug naar de bank was gegaan op de bank zakken en haalde mijn handen verdwaasd door mijn haren. ‘Ik bel je als ik dadelijk thuis ben. Dan hebben we het er verder over’ hoorde ik net nog Niall zeggen, maar had de kracht er niet meer voor om er aandacht aan te besteden. ‘Sorry’ ik excuseerde mijzelf tegenover Niall en probeerde mijzelf weer terug op te pakken. ‘Je hebt te lang gevochten tegen je gevoelens’ Niall kwam voor mij zitten op de salontafel en sloeg zijn armen rondom mij heen en trok mij dicht tegen zichzelf aan. ‘Ik ben er voor je en ik zal niet meer weggaan’ door die warme knuffel kwamen de tranen weer en liet mijzelf voor eerst sinds maanden weer gaan.

Ik werd wakker van de wekker die ik vermoeid uitdrukte. Mijn ogen waren nog dik en rood van de afgelopen avond. Niall had aangeboden dat hij afgelopen nacht bij me zou blijven, dus lag hij nu naast mij in de logeerkamer. Ik had gisteren ook niet meer op mijn telefoon durven kijken, mede omdat ik het ook helemaal vergeten was. Nadat Niall mij gisterenavond had losgelaten was ik naar mijn bed gegaan en viel verrassend genoeg snel in slaap. Ik pakte mijn iPhone op van het kastje en slikte meteen bij de hoeveel mentions ik had op Twitter en Facebook. Ik opende mijn Twitter App en zag ook meteen dat ik Trending Topic was.

Olivia Moore aka Bitch.

@OliviaMoore Is een van de grootste slets die ik ooit heb gezien. Ze noemt onze Harry gewoon een alcoholist.

@OliviaMoore Skye heeft hopelijk hetzelfde karakter als Harry en niet die van jou.

@OliviaMoore Slet.

@OliviaMoore Waarom @NiallHoran kan jij beste vrienden met haar zijn?


Door deze reacties zakte ik alleen maar meer weg in mijn donkere wereld sinds gisterenavond en opende daarom ook maar gelijk Facebook om te kijken wat er op mijn tijdlijn geplaatst was.

Olivia Moore, de grootste hoer van Londen en Nederland. Wat doet ze nog hier? Waarom gaat ze nog met Niall en al onze grote liefdes om?

Een beetje medelijden opwekken met dat interview. Daar trappen de echte Directioners niet in.

Oh, Niall laat haar vallen. Ze gebruikt je.


Door de vele reacties had ik niet door dat ik nog maar een halfuur had om mij klaar te maken voor mijn werk. Met de tranen die in mijn ogen stonden liep ik naar de badkamer en pakte meteen mijn make-up tas tevoorschijn. Mijn gezicht zag er uit alsof ik vannacht door een trein was overgereden.

Een kwartiertje later was ik klaar en keek om de deuropening naar Niall die nog vredig in een diepe slaap lag. Ik pakte een papiertje uit mijn slaapkamer en schreef daar een klein krabbeltje op.

Lief,

Er ligt vers beleg in de koelkast. Als je wilt kan je met de jongens wat eten hier. Ik heb genoeg en anders bederft het allemaal. Laat het mij wel weten als je dat doet, want dan haal ik Skye op zodat ze jullie nog even ziet.

En bedankt voor alles.

X Olivia


Het papiertje legde ik op zijn zwarte iPhone 5, drukte een zachte kus op zijn voorhoofd en verliet daarna zacht het huis.

Weeral zuchtte ik toen ik de receptioniste mijn naam hoorde zeggen. ‘Weer iemand?’ ik stond op om naar haar te lopen. ‘Het is RTL Boulevard die je wilt spreken’ zei ze en keek mij bezorgd aan. ‘Zou je tegen iedereen die belt voor mij willen zeggen dat ik geen commentaar meer ga geven?’ vroeg ik vragend en ze knikte. ‘Komt goed Olivia’ ik knikte vriendelijk en keek mijn kantoor rond. Het was nu net één uur in de middag geweest en ik had nergens de kracht voor gevonden. Mijn gedachten waren op hele andere plekken en besloot daarom dat ik een middag vrij zou nemen. Van Niall had ik niks gehoord, dus die zal vast naar huis gegaan zijn en omdat Gemma het altijd veels te leuk heeft met Skye zou ze het niet erg vinden als ik haar pas voor het eten zou komen ophalen. Ik pakte mijn tas op en stopte al mijn spullen er weer in. Ik zuchtte nog even diep en keek naar buiten waar de beveiliging van dit bedrijf alle paparazzi op afstand hield. Het zou nog een hele opgave worden om mijn weg naar huis te maken.

Dramaaaaaaaaa! BAM.

Liefs X

Reageer (4)

  • EmmyxKitten

    Omg ik wil weten wat de reden is!
    Pleas pleas pleas pleas!!!!!
    Asjjuuuhblieeeefttttt

    PlzSnelverderOfAndersWordIkDoodVanDeNieuwsgierigheidX

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    BOEM. Haha, drama niceeeee!
    Nu ben ik echt nieuwsgierig :0 x

    1 decennium geleden
  • AllDayDreams

    Ik wil ook die reden weten!!!
    Snel verder xx

    1 decennium geleden
  • Demonio

    Wat is de reden nouuu????????
    Echt super geschreven!!!! Snel verder please!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen