Foto bij Part Thirteen

‘Niel!’ riep Skye enthousiast die voor zover ze het snapte op de bank zat en tv keek en één van de videoclips van de jongens voorbij kwam. ‘Het is heel eng, maar ze loopt wanneer jullie ook maar voorbij komen alleen maar de namen van jullie’ zei ik lachend en keek naar mijn kleine meisje. ‘Papa!’ zei ze nu vrolijk. ‘Lo’ ze kon Louis nog niet goed uitspreken, dus hield ze het maar bij “Lo”. ‘Shayn’ Niall lachte om haar manier hoe ze Zayn uitsprak, terwijl nu Liam in beeld kwam gesprongen. ‘Liam’ was de enige naam die ze goed kon uitspreken en ik woelde even door haar blonde haartjes. Ik keek even naar het beeld die naar Harry sprong die met zijn solo begon. ‘Wil je wat eten?’ ik draaide mij om naar Niall die mij hoofdschuddend aankeek. ‘Je hebt mij nooit echt verteld waarom jij en Harry uit elkaar zijn gegaan..’ mompelde hij zacht en ik zuchtte. ‘Het was de drank van die ene avond die de emmer deed overlopen’ fluisterde ik. Niall keek mij met opgetrokken wenkbrauwen aan en ik verplaatste mijn blik. ‘Harry wilt het er ook nooit over hebben’ mompelde hij tussen neus en lippen door. Vanavond zou het interview van mij en Peter op tv zijn en ik had gelukkig door een antenne verbinding met de Nederlandse tv, waardoor ik nu vanavond samen met Niall er naar zou gaan kijken. Skye ging een nachtje slapen bij Gemma, die zich er al heel de week op verheugde. ‘Vanavond mag je naar Gemma toe liefje’ ik negeerde Niall volkomen en keek naar Skye die nu weer op en neer wiebelde bij het volgende liedje dat op tv kwam. ‘Olivia’ hoorde ik Niall zeggen. ‘Ik wil het er nu niet over hebben Niall’ ik keek de jongen met een doordringende blik aan. ‘Let jij even op Skye? Dan pak ik haar spulletjes’ ik liep de keuken uit naar haar slaapkamer om een kleine tas te vullen met de benodigde spulletjes voor een nachtje uit logeren.

‘Gem’ begroette ik het meisje die voor me grijzend bij de voordeur stond en trok haar in een knuffel. ‘Olli’ zuchtte ze opgelucht in mijn oor en kon in haar ogen zien dat ze weer blij was dat ze hier bij mij en Skye was. Ik liep achter haar aan weer terug de woonkamer in waar ze Niall snel begroette en toen naar Skye snelde. ‘Liefje van me. Kom is bij je tante’ Gemma tilde Skye op van de bank en trok haar dicht tegen haar aan. ‘Wat heb ik jou gemist kleintje’ hoorde ik Gemma op een lieve kindertoon mompelen en keek het meisje aan. ‘Wat lijkt ze toch veel op je Olli’ een trotste glimlach vulde zich rondom mijn lippen en keek in mijn ooghoek naar Niall en kon al raden dat hij er nog wel een keer over begon.

Nadat Gemma nog een bakje thee had meegedronken stond ze op. ‘Zullen wij dan weer terug naar oma gaan Skye?’ Skye had net haar fruithapje op en had haar gezicht weer schoon gemaakt. ‘Jij wilt morgen ook nog een dagje oppassen toch Gem?’ vroeg ik voor de zekerheid en Gemma zuchtte met een grijns. ‘Oliva, maak je niet druk. Morgen ga ik allemaal leuke dingen doen met Skye en dan haal jij haar gewoon op uit haar werk’ ik knikte en keek Gemma lachend aan. ‘Het wordt zelfs op de Engelse tv uitgezonden’ mompelde Gemma die ondertussen Skye haar zomerjasje aantrok. ‘Wat?’ vroeg ik om verduidelijking en Gemma haalde vertwijfelend haar schouders op. ‘Het interview van jou met die Peter’ sprak Gemma zacht en ik keek meteen verbaasd naar Niall die ook met een verontwaardigde blik naar Gemma keek. ‘Vanavond wordt het op de hoofdzender van de Engelse tv uitgezonden’ Gemma had Skye klaar gemaakt die nu op haar eigen beentjes tegen de voordeur aanleunde om haar evenwicht te bewaren. ‘Waarom? Het is voor de Nederlandse tv gemaakt’ zei ik verbaasd en kon me niet bedenken wat voor gevoel ik nu in mijn buik had. ‘Omdat je het vriendinnetje van was’ zei Gemma zacht en keek mij bezorgd aan. ‘Maak je geen zorgen. Het komt allemaal wel goed’ ze drukte een kus ter bevestiging op mijn wang en keek naar Skye die haar evenwicht nu echt verloor en tegen Niall zijn benen aanviel waardoor de bedrukte stemming snel weggewuifd was door de schaterlach van Skye en Niall.

Olivia : Jullie kijken vast ook..

Ik zag Niall ook meteen naar zijn iPhone kijken en keek mij medelevend aan. ‘Kom hier’ hij sloeg een arm om mij heen, waardoor ik mij gelijk een stuk beter voelde.

Zayn : We kijken ook inderdaad hier.

Niemand die op dat bericht antwoordde. Dat bericht maakte het alleen maar meer duidelijk dat mijn beste vrienden, mijn ex, mijn familie en vrienden in Nederland nu allemaal naar mij zouden kijken wat mij een beangstigend gevoel gaf. Het aankomende uur zou een stortvloed van meningen en reacties opleveren van iedereen die hier naar keek. Door dit interview keek iedereen nu anders naar mij. Het intro van Van der Vorst ziet Sterren begon en even later zag ik mijn appartement in beeld verschijnen.

PAMPAMPAM. Het drama en het verhaal worden nu allemaal een stuk heftiger.

Liefs X

Reageer (4)

  • HaZaLiLoNi

    Boom

    1 decennium geleden
  • JLove1D

    snelllllll verder

    1 decennium geleden
  • EmmyxKitten

    Omg zo spannend! Cliffhangerr.. Whaha
    Opeens KABOEMN!!! DRAAMAAAA!!!!!!!!!!!!!
    Ik wordt hier echt gestoord hè.. Haha!
    (Ook al ben ik dat al een beetje..)

    PlzSnelVerderIkWordNamelijkGestoordVanDeCliffhangersEnDramaHahaX

    1 decennium geleden
  • AllDayDreams

    Ga alsjeblieft heel snel verder!!!!! (H)
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen