Rianne stapt uit de taxi. ''Thanks'' en ze loopt naar het gebouw aan de overkant. Er staat groot Louis Vuitton op. '' Ga ik hier echt werken?'' zegt ze in zichzelf.
Ze blijft 2min. in shock voor de deur staan. Ze pakt vastberaden haar koffers en loopt naar binnen. Voor haar neus staat een vrouw achter de balie. De verdieping ziet er heel chique uit en je hoort overal piepende telefoons. Rianne loopt naar de balie en zegt: ''Hii, i'm Rianne and someone says that I can work here.'' ''What's her/his name?'' zegt de vrouw snel. ''Miss LéPorté''. De vrouw kijkt op. Met grote ogen staart ze Rianne aan. ''Miss LéPorté?!''. ''Yes?'' zegt Rianne op een aarzelende toon. De vrouw tikt iets in op de computer. ''Second hall on you're right''. Rianne pakt haar koffers en loopt naar de 2de hal. ''Rechts.. rechts..'' herhaald ze in haar hoofd. Ze komt aan bij een deur, er staat op ''Miss LéPorté. ''Dit moet het zijn'' zegt ze en klopt. ''Come in!'' zegt een vrouwenstem. Rianne duwt de deur open en loopt naar binnen. ''Can you speak dutch?'' vraagt Rianne. ''Natuurlijk!, fijn dat je toch gekomen bent.., ik dacht dat je niet meer zou komen.''. Rianne bloost. ''Problemen met het vliegtuig..''. De vrouw wijst naar een stoel,'' ga maar zitten, wil je misschien iets drinken?''. ''Nee dankuwel'', Rianne gaat zitten. ''Nou, ik wou graag dat je hier kwam omdat er een facature open staat voor mode-ontwerpster. Ik heb het op internet geplaatst en er werd massaal op gereageerd. Je vader had het beste argument dus daarom koos ik jou. Dus, wat dacht je ervan?''. Rianne krijgt een glimlach op haar gezicht, ''dat lijkt me super!''. De vrouw krijgt ook een glimlach op haar gezicht, ''mooi!, ik zie dat je koffers hebt meegebracht.., heb je al een hotelkamer?'' ''Nee nog niet..''. ''Dat regel ik wel even voor je''. De vrouw tikt allemaal dingen in op de computer. ''Hmm..., aha! De meest dichtbij zijnde luxe hotel is hier 2 straten verder. Ik geef je meteen de brieven.''. Rianne hoort een printgeluid. De vrouw haalt de bladen eruit. ''Zo, nog ff mijn handtekening...'' ze pakt een pen en krast haar handtekening in een hoekje. ''Oké, ga maar naar het hotel en doe maar rustig aan. Morgen begin je om 6 uur s' ochtends dus wees niet te laat!''. Rianne glimlacht, ''Oké, maar hoe heet het hotel?''. De vrouw wijst naar het de bladen, ''staat er allemaal op schat, veel plezier!''. Rianne pakt haar koffers en loopt de kamer uit, door de gang naar de deur.
Ze gaan automatisch open. ''Oké, nu nog even het hotel zoeken en dan kan ik even uitrusten''. Die woorden brengen haar tot rust.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen