Rianne kijkt op haar mobiel. Het is al 16:30 geweest!! Geschrokken staat ze op en rent met 2 koffers door Schiphol. Hijgend komt ze aan op de plek waar je het vliegtuig in kan. Er staat een stewardess die de deur wilt sluiten. ''Stop!'' schreeuwt Rianne. ''Ik moet er nog in!''. De stewardess kijkt op en ze doet de deur open. '' Wel opschieten want u bent laat'' zegt de stewardess op een geirriteerde toon. Rianne haast zich naar binnen. Ze zoekt haar plek. ''48.., 48.., waar zit nummer 48?'' ''Hier!'' zegt een meisje en ze staat op. Het meisje heeft lang krullend rood haar. Ze draagt een sweater met een skinny jeans en sneakers. Rianne haast zich naar haar plek. Het meisje glimlacht wanneer Rianne gaat zitten. ''Ik ben Julia'' zegt Julia en ze steekt haar hand uit. Rianne schud haar hand. ''Ik ben Rianne''. Even later komt er een stewardess, ze duwt een karretje met eten en drinken. Rianne herkent haar meteen... Het is de geirriteerde stewardess.
Rianne probeert zo vriendelijk mogelijk te kijken. ''Wat willen jullie eten of drinken?'' zegt de stewardess op een verveelde toon. Voordat Rianne iets kan zeggen zegt Julia:'' een kopje thee graag''. ''Doe mij maar een flesje water'' zegt Rianne. De stewardess schenkt een kopje thee en geeft een flesje met water. ''Verder nog iets?'' ''Nee dankje'' zeggen ze tegelijk. Even later vraagt Julia:'' waarom ga jij eigenlijk naar Frankrijk?''. ''Oh, iemand bood me een baantje aan in Parijs bij Louis Vuitton'' zegt Rianne opgewonden. ''Zozo, dat is pas geluk hebben!'' zegt Julia trots ''ik heb een vriendje die in Parijs woont, dus ik ga daar voor 2 weken naartoe, maar jij blijft zeker in Parijs hé?''. Rianne glimlacht, ''jazeker, ik heb ook een moeilijke tijd gehad dus ik ga een nieuwe start in Parijs maken''.
''Aha, dan hoop ik het beste voor je!'' zegt Julia. ''Dankjewel''. Daarna blijven de meiden stil.
Eindelijk zijn ze aangekomen in Frankrijk. Rianne stapt uit en loopt naar de band met koffers. Ze ziet haar 2 koffers, maar voordat ze die kan pakken pakt een andere vrouw de koffers. ''Hé!, dat zijn mijn koffers!'' roept Rianne. De vrouw kijkt om. ''What do you say?''. Rianne realiseerd zich dat ze niet meer in Nederland is. ''They're mine!''. Rianne loopt naar de vrouw toe. ''No, they're mine''. De vrouw kijkt vast beraden. ''Maybe can I open it?''. Rianne pakt de 2 koffers en doet ze open. Ze ziet allemaal vrouwenspullen die niet van haar zijn. ''Oh, i'm sorry.''. Ze schaamt zich. Na 2 min. ziet ze haar koffers en pakt ze. Daarna loopt ze naar de taxi die buiten staat. ''Where do you want to go?'' ''Paris, I want to go to the Louis Vuitton thing''. Ze vind het moeilijk om Engels te praten, net als de taxi chauffeur. ''Alright'' zegt de man en hij rijd weg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen