Foto bij Lesson 009

Alice Jones


Met mijn handen vol bagage sleur ik mezelf over het Italiaanse vliegveld. Ondertussen heb ik al 3 mensen aangestoten met mijn oh-zo zware koffer. Maar wat moest ik anders, mijn schoenen zijn mijn leven. En dan heb ik het nog niet eens over mijn make-up gehad!
Onderzoekend kijk ik rond, het is hier niet normaal groot. De kalmte die ik in het vliegtuig met veel moeite bij elkaar had geraapt is hopeloos verdwenen. Uiteindelijk plof ik met koffers en al op een stoel. Ik slaak een kreet als ik merk dat nergens een klok hangt. Wat een amateurs zeg!
Ik kijk op mijn hand in de hoop dat ik ''toevallig'' een horloge om heb, maar het enige wat ik zie is Niall's nummer. Er verschijnt een brede grijns op mijn gezicht waarna ik direct Niall's nummer intoets.
> 'Hallo, met Niall?'
< 'Ik ben verdwaald!'
> 'Pardon, met wie spreek ik?'
< 'Met Alice'
> 'Ah, Alice hoi.'
< 'Ja,ja,ja Niall ik ben de weg kwijt'
> ' Waar ben je Alice?'
< 'Op het vliegveld!'
> 'Joh'
> 'Hé Alice, ik moet hangen. Vraag aan iemand in de buurt de weg.'
< 'Oh.. Doei'
Zonder er enig bij na te denken, ren ik naar de eerste beste persoon die ik zie. 'Sir, can you help me?' De man kijkt me fronsend aan, haalt zijn schouders op en loopt zonder aarzeling verder. 'KOM TERUG, IK MOET JE IETS VRAGEN!' Roep ik terwijl ik mijn armen in de lucht gooi. Dit is hopeloos! .
Na een tijdje besluit ik om gewoon de mensenstroom te volgen. En verrassend genoeg vond ik eindelijk de uitgang van dit verschrikkelijke vliegveld. 'Nou 1 ding weet ik zeker.. jullie zien mij nooit meer terug' mompel ik wanneer ik naar buiten stap. De warme Italiaanse zon voelt heerlijk tegen mijn huid. Buiten zie ik allemaal mensen in korte t-shirt rondlopen. De een ligt te zonnen, de ander sleurt met enorme koffers. Het enige wat ik nog weet is dat mijn 'nieuwe thuis bestemming' in hartje Rome ligt. Genietend kijk ik om me heen. Het feit dat ik in Rome sta is al heel wat. Maar hoe hard ik me ook probeer te focussen op deze geweldige locatie, 1 ding spookt continue door mijn hoofd. Shoppen .


Lesson 009: Don't give up so easy!

Reageer (2)

  • xForeverx1Dx

    @Creator, it's Zen ;)

    1 decennium geleden
  • Creator

    En dan komt ze ZEEIN tegen :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen