Foto bij 02 - Mainstreet

Ik weet het vorige hoofdstuk was vrijdag en dit hoofdstuk is op een maandag :)

Pov. Fleur

Ik fiets naar school en droom de heletijd over Tom. Op school zit ik 1 plek voor Tom, heel dicht bij hem dus, ik weet niet of hij naar me kijkt maar ik hoop het wel.
Bij het stoplicht zie ik dat er een mooie jongen van de verte naar me toe fietst hij komt dichter bij en.... het is Tom! We maken even een praatje:

Tom: 'Hoi Fleur'
Ik: 'Hoi Tom, hoe gaat het?'
Tom: 'Goed, met jou? Zin in school?'
Ik: 'Ook goed en nee niet echt jij dan?'
Tom: 'Ook niet, heb je misschien zin om samen te fietsen naar school?'

En toen ging mijn hart te keer. Tom die vraagt of ik mee naar school wil fietsen? Heb ik me dat verbeeld? Ik vraag het aan hem terwijl het stoplicht op groen springt.

Ik: 'Wat zei je?'
Tom: 'Ik vroeg of je zin hebt om samen te fietsen'
Ik: 'Ja, leuk'

Zo fietsen Tom en ik samen naar school en praten we over wat nutteloze dingen, eindelijk de kans om hem verkering te vragen en dan... Dan praat ik met hem over nutteloze dingen? Ooh wat stom van me maar toch als ik hem ging vragen zou hij toch nee zeggen, ik maak geen kans bij hem en als hij dan toch ja zou zeggen dan ben ik mijn beste vriendin kwijt want zij, Esmee dus heeft een hekel aan hem, jammer vind ik dat. Ik ga in de klas zitten want inmiddels zijn we al bij school, Tom gaat op zijn plaats, achter me zitten en ik voor hem. Er komen opeens 2 jongens binnen die ik nog nooit, maar dan ook nooit heb gezien.
Eentje is best wel knap en heeft bruin haar, de ander is wat minder knap en heeft zwart haar ze komen me bekend voor en dan weet ik het: Mainstreet. Ze zitten allebei in de band Mainstreet! Maar wat doen ze hier? Waar zijn Daan en Owen? Mijn juf zegt:
'Groep, deze 2 jongens komen bij jullie in de groep. Stel jullie je maar voor' De jongen met zwart haar stelt zich eerst voor 'Nou ehum.. ik ben Nils Kaller en ik zit in de band Mainstreet samen met hem, Rein en samen met Daan en Owen maar die zitten nu in de andere groep 8. Ik ben 12 jaar' Hij is best wel schattig maar dan begint Rein te praten met zijn mooie stem 'Ik ben Rein van Duivenbodem, 12 jaar en zoals Nils al zei, ik zit in de band Mainstreet met Nils, Daan en Owen. Verder zit ik op hockey.' het lijkt alsof ik verliefd op hem word maar dan kijk ik snel naar Tom. De juf maakt plek en zet Rein en Nils naast me kaar voor mij en Esmee, we zitten in twee tallen in de klas. Rein en Nils draaien zich om naar Esmee en mij toe en dan volgt een gesprek.

Nils steekt mijn hand naar me toe en zegt 'Ik ben zoals ik net al zei Nils en jij?' ik kijk hem aan, schud zijn hand en zeg 'Fleur'
Nils: 'Hoi Fleur leuk je te ontmoeten'
Ik: 'Ook leuk om jou te ontmoeten'
Dan steekt Rein zijn hand naar me toe en zegt 'Ik ben Rein jij?' Ik schud zijn hand en zeg verlegen 'Fleur'
Rein: 'Mooie naam Fleur'
Ik: 'Jij hebt ook een mooie naam'
Ik schud nog steeds zijn hand en opeens zeg ik 'Ik ben fan van je, heel erg fan van je! Ook van Nils, Daan en Owen!!' Ik zeg wel de waarheid maar straks vind hij het heel vervelend. Maar inplaats van het vervelend vinden stoot hij Nils aan en zegt 'Fleur is een Mainiac' en dan pakt hij een witblaadje, scheurt het door twee geeft de ene helft aan Nils en dan maakt hij zijn handtekening erop en schrijft zijn nummer erbij, Nils doet hetzelfde en geven ze dan aan mij. Ik fluister 'OMG!!!!! IK HEB NU REIN EN NILS HANDTEKENING EN HUN NUMMER!!!!!' verder zijn de lessen heel saai.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen