Foto bij Part Nine

‘Welterusten liefje’ ik drukte nog een kus op haar slaap en deed het prinsessenlicht uit in haar kleine roze kamertje. Het was net elf uur en Skye had het nadat we weg waren gereden bij het ziekenhuis het al snel opgeven en is niet meer wakker geweest. Moe was ik nog niet, mede omdat ik heel de vliegreis heb geslapen en er nog spanning in mijn lijf zat van de afgelopen dagen. Het afscheid van mijn vader was heftig, mijn zusje was ook gekomen en kon moeilijk afscheid nemen dan normaal, maar wanneer ik weer in het vliegtuig zat was ik weer opgelucht dat ik mijn vier beste vrienden hier weer zou zien. Sloffend liep ik nog even naar de woonkamer en drukte de tv aan waar ik langs verschillende zender zapte, op de meeste zenders was al 18+ tv, dus stond zuchtend op om naar de kast te lopen met de dvd’s toen ik mijn iPhone hoorde afgaan.

Liam : Weer veilig in Londen?

Ik glimlachte bij het berichtje van Liam en plofte weer neer op de bank.

Olivia : Skye ligt al in haar bedje en ik kijk nog even wat er op tv is.
Zayn : Morgen mogen we weer oppas spelen!
Louis : Het wordt heerlijk weer. We kunnen een ijsje met haar gaan halen.
Liam : Of we gaan naar de kinderboerderij.
Niall : En we gaan ook eten met haar.


Een geamuseerde glimlach vulde zich rondom mijn lippen en schudde mijn hoofd. Wat was ik blij met deze jongens. Ik had alles aan ze gehad de afgelopen tijd en na zo’n rot periode zijn ze er nog altijd voor me.

Olivia : Ik hou van jullie guys.
Zayn : <3
Liam : <3<3
Niall : <3<3<3
Louis : En wij houden allemaal van jou.


Met dat laatste berichtje voelde ik mijn ogen moe worden en viel zonder dat ik het doorhad in slaap.

‘Zullen we mama wakker maken Skye? Ze moet naar haar werk’ fluisterde een bekende stem, maar was te moe om mijn ogen open te doen. ‘Mama. Mama’ twee kleine handjes voelde ik tegen mijn armen aan. ‘Ol, wakker worden’ hoorde ik nu Niall zijn stem en opende mijn beide ogen. Ik keek op naar Skye en Niall en keek toen verward om mij heen toen ik het mij allemaal realiseerde. Ik was hier gisterenavond op de bank in slaap gevallen. ‘Hoe laat is het?’ vroeg ik meteen gestrest. ‘Je hebt nog een halfuur om je te douchen en klaar te maken en om mij een knuffel te geven’ ik glimlachte om Niall zijn opmerking en stond op om Niall, terwijl Skye nog in zijn armen zat in een knuffel te trekken. ‘Ik heb je gemist Nialler’ zuchtte ik in zijn oor en snoof zijn vertrouwde aftershave op. Hij drukte een kus op mijn wang en liet mij los. ‘Nou, maak jezelf even klaar! Dan zet ik je af en kom ik je vanavond op halen zodat we wat bij mij en de jongens thuis eten’ ik slikte om zijn opmerking en schudde mijn hoofd. ‘Ik ben er nog niet klaar voor om Harry te zien’ mompelde ik zacht en Niall plaatste zijn hand op mijn schouder. ‘Hij is vanavond bij wat andere vrienden en is pas laat thuis’ ik zuchtte, terwijl Niall mij smekend aankeek. ‘Oké, ik kom vanavond bij jullie eten’ meteen drukte hij me weer in een snelle knuffel toen hij me richting de badkamer duwde.

‘Goedemorgen, u spreekt met Olivia Moore. Ik bel namens advocaten bureau waar u laatst mee contact heeft opgenomen. Ik heb nog een aantal vragen over uw scheiding met uw man. Zou u zo vriendelijk willen zijn om mij terug te bellen op dit nummer? Alvast bedankt’ ik legde de telefoon weer op de haak en zuchtte. ‘Ol?’ mijn collega Audrey stond in de deur opening. Het was sinds ik hier enkele jaren geleden kwam werken mijn vaste collega met wie ik elke dag ging lunchen. ‘Vandaag hebben we niet onze vast lunch date’ zei Audrey teleurgesteld en ik lachte om haar uitdrukking. ‘Vandaag zitten we gezellig heel de dag bij de meeting’ mompelde ik verveeld en ze kwam mijn kamer binnen. ‘Dames, komen jullie ook zo?’ vroeg mijn directeur aan ons en knikte in koor. ‘Laten we het dan maar even doen’ zei ik lachend en sloeg een arm rondom Audrey zijn schouders. ‘Let’s go!’ riep ze enthousiast. Dit zou nog een hele lange dag gaan worden en met de gedachte dat ik vanavond in Harry zijn huis was maakte mijn humeur het er niet allemaal beter op.

Heerlijk zo'n middagje vrij van school, omdat al mijn leraren ziek zwak en misselijk waren, dus laat me weten wat je ervan vindt!

Liefs X

Reageer (3)

  • Melanie_x

    ik was lekker de hele dag vrij(puh)

    1 decennium geleden
  • HarrysWife

    Super!
    Hetzelfde als wat xLoveYa zegt...
    Snel verder? (flower)

    ''-‘Laten we het dan maar even doen’ zei ik lachend en sloeg een arm rondom Audrey zijn schouders. ‘Let’s go!’ riep ze enthousiast.-'' :$

    1 decennium geleden
  • AllDayDreams

    Ik vraag me af of Hazza nog verliefd is op Olivia...
    Snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen