NIALL POV

Het was alweer het einde van de week en ik heb Louis amper gezien laatstaan aangeraakt. Ik miste hem heel erg. Ik had met Zayn, Liam en Harry afgesproken voor vanavond. Ze hebben Louis ook gevraagt omdat die ene keer na die club het zo gezellig was met hem erbij. Ik vond dat natuurlijk helemaal niet erg.

Nu was ik bij Harry thuis samen met de jongens, we waren vaak bij Harry omdat hij het grootste huis had, we zaten in de gamekamer met wat flessen alcohol. Zayn had voorgesteld om een drankspel te doen, dat Liam erbij was maakte niet veel uit. Hij mocht wel dronken worden maar niet te vaak. We deden truth or dare, klink misschien een beetje meisjesachtig maar het was ook leuk voor ons. Ik zat naast Louis en Zayn stelde voor om te beginnen.'Harry truth or dare?' zei hij.'truth' zei Harry.'haha saai, als je niet eerlijk bent moet je drinken' zei Zayn. Harry knikte.'wanneer was de laatste keer dat je een meisje had?' vroeg Zayn, ik grinnikte, Harry dacht even na.' 2 weken geleden' antwoorde hij zelfverzekerd. Zayn moest lachen.'jammer Harry, pak maar een glaasje' zei hij.'huh?' zei Harry.'alsof ik je gister in de toilleten op school niet hoorde kreunen' zei Zayn. Harry werd helemaal rood en iedereen moest lachen, hij pakte een glaasje en sloeg het in een keer acherover.
Na een tijdje was niemand meer helder.'Niall truth or dare' zei Liam.'dare' zei ik.'zoen Harry' zei hij. Ik keek Louis aan. Ik wist dat we allemaal dronken waren maar ik wist ook dat dit niet goed zou zijn. Harry spreide zijn armen.'kom hier baby' zei hij. Ik kroop naar Harry toe en zoende hem op zijn mond, hij had volle zachte lippen. Het voelde goed. Maar niet zo goed als Louis. Na zo'n drie seconden liet ik los. Louis keek een beetje jaloers maar ik
wuifde het weg, ik ging naast Louis zitten en fluisterde 'jij bent beter' hij grinnikte en ik sloeg een arm om zijn schouder. De andere keken ons raar aan maar haalde toen hun schouders op. 'Louis truth or dare' zei ik.'truth' zei hij.'saai' zei ik.'wie is het knapst hier?' vroeg ik.'jij' zei Louis overtuigd en ik grinnikte.

Iedereen was gisteravond in slaap gevallen en we werden nu allemaal weer wakker. Harry's ouders waren er niet. Het regende buiten en we hadden allemaal een kater. We keken tv en zagen op het weerbericht dat de regen alleen maar erger zou worden in deze dagen. 'blijven jullie dit hele weekend hier?' vroeg Harry. 'mag dat?' vroeg Zayn.'tuurlij' zei Harry. 'zo te zien word het weer niet heel veel beter en anders ben ik ook maar zo alleen' zei hij erachter na. Ik stuurde even een berichte naar mijn moeder om te zeggen dat ik hier bleef voor het hele weekend. Mijn moeder stuurde terug dat het goed was. 'jullie kunnen wel kleren van mij lenen' zei Harry.' Weet je wat goed helpt tegen een kater, pizza!' zei Zayn.'in de ochtend?' vroeg Louis.'ja!' zei Zayn. Ik haalde mijn schouders op.' Zou ik bellen?' vroeg ik. Zayn knikte.'welke pizza?' vroeg ik en pakte een blaadje en een pen.'2 van die XXL pizza's?' vroeg Liam. 'is goed' zei Harry. 'salami en Hawaii?' vroeg ik. Iedereen gaf een instemmend geluidje. Ik belde. Dat ze überhaupt al in de ochtend geopend waren, zouden wel veel mensen zijn die pizza bestelden tegen een kater. 'ze brengen het over een half uurtje' zei ik. 'wat gaan we vandaag doen?' vroeg Louis.'het lijkt me verstandig om even boodschappen te doen want de regen word alleen maar erger dus dan geven we een voorraadje' zei Harry. Iedereen vond het een goed idee. Na een half uur waren de pizza's er. We aten allemaal totdat we vol zaten en er was nog een halve pizza over. Harry deed die in de koelkast voor later misschien. We gingen wat gamen en het was alweer 3 uur. 'zullen we dan even boodschappen doen?' vroeg Harry. Iedereen knikte en we liepen naar de garage en stapte in Harry zijn vaders auto, Louis reed omdat hij de meeste ervaring had. In de winkel pakte we een karretje en keken wat rond.'zullen we een flinke voorraad maken want ik heb geen zin om vaak naar de winkel te gaan' zei Harry. We liepen naar de vriesvakken en pakte daar 10 pizza's, het lijkt veel maar we zijn dan ook met z'n vijfen. Voor ieder dus twee. We pakten ook wat zakken patat en wat frikandellen. We namen ook een paar broden mee en wat beleg. We kwamen bij de chips en pakte daar ook een paar grote zakken. Voor de rest namen we nog wat eten mee en wat huishoudelijke dingen. Toen we weer thuiskwamen waren we allemaal helemaal nat terwijl we niet eens zoveel buiten gelopen hebben, we bergten alles op en gingen even tv kijken. Na een uurtje besloot Liam eten voor ons te maken. Hij had taco's gemaakt, Harry's lievelings eten. We besloten na het eten een zak chips te pakken en wat cola en een film te kijken. Iedereen viel tijdens de film in slaap omdat iedereen nog moe was van gisteravond.

Reageer (1)

  • HaveAGoodDay

    .'Harry truth or dare?' zei hij.'truth' zei Harry.'haha saai, als je niet eerlijk bent moet je drinken' zei Zayn. Harry knikte.'wanneer was de laatste keer dat je een meisje had?' vroeg Zayn, ik grinnikte, Harry dacht even na.' 2 weken geleden' antwoorde hij zelfverzekerd. Zayn moest lachen.'jammer Harry, pak maar een glaasje' zei hij.'huh?' zei Harry.'alsof ik je gister in de toilleten op school niet hoorde kreunen' zei Zayn. Harry werd helemaal rood en iedereen moest lachen, hij pakte een glaasje en sloeg het in een keer acherover.nel verder en mhha dit stuk is geweldig

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen