Weer een hoofdstukjee! Enjoyy

LOUIS POV

Na het etentje gingen Niall en ik naar mijn huis. We zaten nu op de bank een film te kijken, Niall lag met zijn hoofd op mijn schoot en ik zat met zijn haar te spelen. Na een tijdje moest Niall gapen.'ben je moe?' vroeg ik aan hem. Hij knikte. 'ik breng je wel naar huis' zei ik. Niall stond op net zoals ik. Ik pakte Niall' jas en hij trok hem aan. We liepen naar de auto en stapte in. Niall woonde niet zover van mij vandaan.

Nadat ik Niall thuis had gebracht ging ik zelf ook maar naar bed, morgen weer werken. Ik zuchte, een voordeel ik zie Niall weer. Het was nu officieel Niall en ik waren een koppel. Ik trok mijn pyjama aan en poetste mijn tanden. Snel kroop ik onder mijn warme lakens en viel al snel in slaap.
De volgende ochtend werd ik wakker door het vervelende gepiep van mijn wekker. Mijn dagelijkse routine begon weer. Ik trok mijn kleren aan deed mijn haar goed, at wat en poetste mijn tanden. Ik pakte mijn tas en ging naar mijn auto, stapte in en reed naar school. Op school aangekomen begroette ik mijn colegas die ik tegenkwam en ging mijn lokaal in. Ik starte de computer op en keek naar de mailtjes op magister. Het waren een paar vragen over het huiswerk, niet veel bijzonders. Er werd op de deur geklopt en die werd opengedaan. Eleanor stond in de deuropening, ze is mijn ex. Ik kwam er tijdens onze relatie achter dat ik op mannen viel dus heb ik het uitgemaakt.'kan ik je helpen?' vroeg ik. Ze knikte.'Lou ik kan niet zonder je' zei ze, ooh nee, niet alweer, dit deed ze nou zo'n een keer per maand en ik was er zat van.'El ik weet het en jij weet ook heel goed dat ik gewoon geen relatie meer met je kan hebben,ik bn erachter gekomen dat ik gay ben en het zou oneerlijk zijn tegenover jou' zei ik.'ik weet het Lou, maar ik houd zoveel van je' eigenlijk wist ik wel dat ze niet echt van me hield, dat het ik ook duidelijk gemerkt in onze relatie, ze hield alleen maar van mijn geld, ik was niet de armste eigenlijk. Mijn familie was altijd al best wel rijk.' El ik weet best wel dat je niet van me houd, je houd alleen maar van mijn geld!' zei ik wat botter dat verwacht, ze schrok van er een beetje van maar wist zelf ook wel dt ik gelijk had. 'niet!' zei ze terug. 'ga' beval ik haar. Ze deed de deur dicht en liep weg. Daar zijn we dus ook weer van af.

Tijden het 4e uur had ik Niall en daarna was ik vrij. De bel ging en het 4e begon, langzaam stroomde de klas vol en als laatste kwamen Liam,Zayn,Harry en Niall binnen. Mijn hart stopte even toen Niall' mooie ogen in de mijne keken, hij glimlachte en ging zitten. Dit was mentorles, niet veel speciaals dus.'hallo iedereen' zei ik en stond op van mijn stoel.'nog tegen problemen aangelopen?' vroeg ik. Rick stak zijn hand op.'ja?' zei ik.'mag ik naar de wc?' vroeg hij. Ik zuchte en knikte.'Dat probleem kan alleen jij oplossen, ga maar snel' zei ik. Voor de rest waren er geen problemen dus gaf ik iedereen de kans om alvast het huiswerk voor morgen te maken.
Na het uur liep de klas weer leeg en ik keek Niall even na, het was moeilijk om niet te laten merken dat we iets hadden maar het moest toch. Ik pakte mijn spullen en ging naar huis. Thuis ging ik achter mijn piano zitten met een kop koffie. Ik pakte mijn schrijfblok. Ik schrijf wel een liedjes en op dit moment had ik goeie inspiratie voor een nieuw liedje. Ik had bedacht om een liedje te schrijven over mij en Niall.

they don't know about things we do, they don't know the I love you, but I bet you if they only knew, they will just be jealous of us

Dat was een stukje wat in me opkwam. Ik probeerde er een leuk deuntje bij te verzinnen en keek op de klok. Al 2 uur en ik had nog niet geluncht. Ik ging naar de keuken en pakte twee boterhammen en twee eieren, ik bakte de eieren en deed ze op brood. Wat zou ik eens gaan doen de rest van de dag. Ik had nog een stapel toetsen om na te kijken. Ik begon daar maar mee. Vandaag was een saaie dag, ik had Niall amper gezien en hem niet kunnen aanraken, je zou denken dat dat niet zo moeilijk zou zijn. Maar geloof me dat is het wel.

sorry super saai hoofdstuk, wat dachten jullie van wat drama ;)

Reageer (1)

  • HaveAGoodDay

    ;o dit is niet saai ;o
    en ooooh interessant draamaaa inda house ;p
    snel verder
    dit verhaal is net als en drug ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen