Foto bij verjaardag:)

Het gaat over een meisje en zij heet Lisa. Ze heeft 2 ongeloofwaardig leuke vriendinnen: Yasmine en Linde. Ze gaan op Lisa's 22e verjaardag naar London en ontmoeten ze daar one direction. en verder weet ik het nog niet;)

"Nee, pizza's NEEE EET ME NIET OOOOP!!!!" ik schrik wakker. Poeh, nachtmerrie, rare nachtmerrie, heeeeele rare nachtmerrie. "Happy birthday to youuuu......" "Happy birthday to youuu......" "Happy birthday happy birthday to youuuu....." omg mijn nachtmerrie gaat door! MIJN OUDERS ZIJN AAN HET ZINGEN!!! Ik stop mijn oordopjes in en ga weer liggen. Als ik op de wekker kijk zie ik dat het al 10.23 is! Ik stap uit bed en doe mijn badjas aan. Als ik beneden kom zie ik mijn ouders met een big smile aan tafel zitten en er ligt een klein doosje kop mijn bord. "Gefeliciteerd met je verjaardag!!!!!" roept mijn moeder alsof je een opera-zangeres is. Ik bedek mijn oren met mijn handen en haal ze er vanaf als mijn moeders mond dicht is. Wat doen ze hier eigenlijk??? Dit is wel MIJN huis! Ik tel tot 10 en zeg dat zo verrast mogelijk: "Hee, wat een verrassing om jullie hier te zien!" en ik zet nog steeds met moeite een nep-bigsmile op. "Ja, geweeeelig hé? Kom maar lekker zitten en pak je cadeautje uit!" ik ga zitten en schuif het doosje open. "OMG DIT ZIJN TICKETS VOOR LONDEN!!!!!!!!!!!!" roep ik misschien iets te hard want de bel gaat en er staat een boze buurman..

Als mijn ouders zijn vertrokken naar hun koeienstal ren ik naar boven en nodig mijn vriendinnen uit voor een pyjamaparty. Daarna pak ik een kort broekje, een hemdje en undies en daarna stap ik onder de douche. Terwijl ik het warme water over mijn lichaam laat stromen hoor ik allemaal bliepjes. BLIEP. BLIEP. BLEIP. Grrr. M'n friends zijn aan het appen.. BLIEP. BLIEP. BLIEP. Na zo'n 500 bliepjes word ik echt helemaal gek. Ik stap uit je douche, sla een handdoek om me heen en loop naar m'n mobiel en zet het geluid uit. Zo. Opgeruimd staat netjes. Ik stap weer onder de douche en ik zeep me in. Als ik na zo'n kwartiertje klaar ben met douchen en omkleden enz... loop ik naar m'n mobiel en lees bijna alla aapjes. Yeahh ze kunnen morgen komen voor de pyjamaparty!

shit, ze komen al bijna. ik doe mijn mascara in turbosnelheid op, want natuurlijk niet kan zonder knoeien en trek mijn nieuwe hakken aan. DINGGGGGDONGGGGG hoor ik beneden. ik ren met 2 trees tegelijk de trap af en doe de deur open. Achter de deur tref ik ketchup (Yasmine) en lasagne (linde) aan met een big smile. "heey!" zeg ik blij. "kom binnen dan gaan we tompoezen eten" zeg ik "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah TOEMPOEZEN!" schreeuwt ketchup. "ja, tompoezen" ik kijk verbaast. "weet je wel niet hoe lekker tompoezen zijn?!" schreeuwt Yasmine. "ja, ze zijn lekker he?" zegt linde. Yasmine slaat met aan vuist op haar voorhoofd. DINGDONG hoor ik ineens. Ik loop[ naar de voordeur en ruk die open, daar tref ik weer de buurman aan. "mag ik ook een tompoes?" vraag hij. "NEE WANT ZE ZIJN ALLEMAAL VAN MIJ!" schreeuwt Yasmine. Linde kijk me verbaast aan. "wat heeft dat mens toch met tompoezen?" vraagt linde verbaast. "geen idee maar ik denk dat ze tompoezen erg lekker vind." Zeg ik terwijl Yasmine de tompoezen uit de koelkast rukt en er een op haar bord legt.

Sorry dat het zo'n kort hoofdstukje is maar de volgende keer word 'ie zeker langer!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen