Sorry dat ik zo weinig schrijf, school is echt verschrikkelijken dat huiswerk ;( maar hier is dan weer een hoofdstukjee!!

LOUIS POV!

Toen ik al de lesuren erop zaten voor vandaag pakte in mijn spullen in mijn tas en wou mijn lokaal uit. Maar net toen ik de deur open wou doen werd hij open gedaan door de directeur van de school.'Mr. Tomlinson, kan ik u even spreken?' vroeg hij.'euhm, ja hoor' zei ik. Ik keek op mijn horloge en zag dat het al half vier was dus hij moest een beetje opschieten.'ga zitten' zei ik en liep terug naar mijn bureau. Hij volgde me en ging op de stoel tegenover mij zitten, de stoel waar Niall ook altijd opzat als ik met hen praatte. Niall, hij is echt geweldig, met zijn schattige accent, zijn mooie blauwe ogen waar je in verdronk en zijn mooie gebleekte haar.'Mr. Tomlinson, hoort u mij?' vroeg de directeur. Ik schudde me even wakker van mijn gedachten en keek hem weer aan.'euhm, wat zei u?' vroeg ik.'ik vroeg hoe het met de nieuwe leerling, Niall Horan, gaat' zei hij. Bij alleen Niall' naam al kreeg ik een rilling over mijn rug. Vanavond hadden we ons afspraakje, het gaat geweldig worden. Ik heb een mooi restaurant uitgekozen en daarna gaan we naar mijn huis voor een film ofzo.'oh, daar gaat het erg goed mee, hij heeft al veel nieuwe vrienden en kan het goed vinden met iedereen' zei ik. De directeur knikte.'nog iets anders wat ik over hem moet weten?' vroeg hij.'nou euhm niet echt' antwoorde ik, waarom deed hij zo achterdochtig? 'hoe is jullie band dan, vind hij u een fijne mentor?' vroeg hij. Oke, nu begint het eng te worden. Weet hij iets van ons? Weet hij dat we vanavond een afspraakje hebben, heeft hij ons zien zitten in het lokaal? Allemaal vragen die door mijn hoofd gaan waardoor ik een beetje in paniek raak.'nou euhm, dat euhm, moet u hem zelf maar vragen, ik zou het niet weten' zei ik. Hij knikte.'nou oke dan, dan wou ik even weten, totziens' zei hij en liep het lokaal uit. 'dag' zei ik nog snel. Toen de deur dicht ging zuchte ik even. We moeten echt wat voorzichtiger zijn.

Ik kwam thuis en gooide mijn tas in de hoek, deed mijn jas uit en ging even douchen. Even alles vergeten. Ik ging naar boven en kleedde me uit en ging onder de douche staan, de lekker warme stralen ontspande me. Ik pakte de shampoo en deed het in mijn haar. Ik spoelde het uit en bleef nog even staan. Daarna ging ik er maar onderuit. Droogte me af en deed de handdoek om mijn middel. Ik liep mijn kamer weer in en zocht mooie kleren. Een zwarte spijkerbroek zwart jasje en een wit shirt, dat trok ik aan en deed mijn haar goed in de spiegel, ik keek op de klok en zag dat het al kwart voor vijf was, shit opschieten dus. Ik pakte mijn portemonee en ging snel naar mijn auto. Ik reed naar het adres wat Niall had gezegd en belde aan. Ik keek op mijn horloge, precies 5 uur. De deur ging open. De prachtigste jongen van de wereld deed open, hij zag er geweldig uit, zwarte broek, wit shirt en een leren jasje eroverheen.'mam ik ga!' zei Niall en liep naar buiten.'hoelaat moet je terug zijn?' vroeg ik.'ik denk rond half 11 omdat we morgen weer school hebben' zei hij. Ik knikte en deed de deur van de auto voor hem open, hij glimlachte dankbaar en stapte in.'waar gaan we heen?' vroeg hij nieuwsgierig.'wacht maar af' antwoorde ik. Tijdens de rit had ik mijn hand op zijn knie liggen en maakte rondjes met mijn duim. We kwamen aan bij het restaurant waar ik had gereserveerd en we liepen naar binnen.'wauw Lou, het is hier prachtig' zei hij. Ik glimlachte en liep naar de balie. 'reservering voor Tomlinson' zei ik, de man daarachter knikte en zei 'volgt u mij' hij liep naar een tafel voor twee met kaarsen erop en er stonden rozen in een vaas.'wauw Lou, dit is zo lief' zei Niall en gaf me een knuffel.'Dit is speciaal voor jou' zei ik en gaf hem een kus op mijn wang. Hij moest blozen wat het super schattig maakte. We gingen zitten en de ober vroeg of we wat te drinken wouden en gaf ons de menu kaart. We bestelden 2 cola en de ober liep weg. Ik keek in Niall' ogen, die mooie blauwe ogen. Niall zwaaide met zijn hand voor mijn ogen.'Lou, waar zit je met je gedachten?' vroeg hij.'bij jou' zei ik en ik voelde het bloed naar mijn wangen stijgen, ook hij werd een beetje rood. 'euhm Niall, ik wil je wat vragen' zei ik na een tijdje.'oke, vraag maar' zei hij.'ik heb het nog niet officieel gevraagt dus, wil je mijn vriend zijn?' ik keek naar mijn handen en keek even omhoog naar hoe hij reageerde.'natuurlijk!' zei hij en gaf me een kus. Ik glimlachte, Niall was nu mijn vriendje, maar we moesten het geheim hoeden en dat was jammer.'we moeten het alleen wel geheim houden' zei Niall. Ik knikte.'maar het belangrijkste nu is dat jij de mijne bent' en ik kuste hem.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen