Rein en ik lopen terug naar de jongens toe. En ik glimlachte een beetje. Owen zag dat en vroeg en hebben wij iets gemist. Rein antwoordde dat vertellen we in de auto wel, het is al laat en Nana moet naar huis. Ja dat precies dat zei Nana lachend. ~ eenmaal in de auto~ Nou wat moesten jullie nou vertellen vroeg Daan, nou Daantjebanaantje, dat zal ik eens vertellen, Rein vertelde namelijk dat hij solo gaat zingen.. En Nils Owen en Daan keken verbaast naar Rein. Nee grapje.. oeps sorry als ik jullie nu aan het schrikken heb gemaakt. maar wat er eigenlijk is dat .. dat verteld Rein wel , zei Nana giechelend. Oh moet ik het nu gaan vertellen, zei Rein. Ja vertel het nou maar riep Owen licht geërgerd. oke oke , Owen doe is niet zo boos het is een bijzondere dag vandaag want Nana is officieel mijn meisje, zei Rein met een glimlach. Nils keek een beetje teleurgesteld voor zich uit maar zei uiteindelijk toch Gefeliciteerd. Owen zei meteen hoo shit, ik wist het wel. ik wist gewoon dat jullie iets van plan waren. Gefeliciteerd Reintje, zei Daan. Hoezo ReinTJE vroeg Rein. Ik ben nog altijd niet de kleinste hier hoor dat is Nana. Waarop Daan antwoordde, ja maar van ons vieren ben je wel de kleinste, Jaaja mompelde rein. Eenmaal dat Nana thuis was ging ze sluipend en stil naar boven, ze had namelijk niet echt zin in het gezeur van haar ouders. maar het was al te laat, toen ze de deur dicht deed stond haar moeder al weer bij de deur en vroeg meteen waar kom jij zo laat vandaag, je zou allang thuis kunnen zijn van je wedstrijd, en je hebt zeker niet goed je best gedaan, je ziet er namelijk nog heel fris uit. Nana wilde naar boven lopen en het gezeur van haar moeder gewoon negeren, en ja hoor, het was weer te laat. voordat ze het wist stond haar vader er ook bij. Ze ging maar op de trap zitten en aanhoren dat ze dik was, lelijk en niks goed doet. Toen dat klaar was liep ze huilend naar boven en appte ze Rein meteen:

Nana Rein? ik kan het niet meer..
Rein Wat kan je niet meer .. Schat wat is er?
Nana Leven, Ik kan het gewoon niet meer ..
Rein Wat is er gebeurd ?!
Nana Ja mijn ouders.. Ze zeggen dat ik lelijk en dik ben. en niks goed doe..
Rein Nana, je ben mooi, en niet dik. in mijn ogen doe je juist alles goed, geloof alsjeblieft niet wat je ouders zeggen. Ga desnoods langs Nils, misschien kan hij je helpen.
Nana Ja maar Rein het is al heel lang zo..
Rein. Schatje weet ik, blijf sterk! alsjeblieft.
Nana Oke zal ik proberen..

Nana loog eigenlijk tegen Rein, ze zocht iets wat scherp was en kwam uiteindelijk bij een scheermesje.. Ze besloot om een douche te nemen, maar voordat ze het wist stond het scheermes op haar pols, en er kwamen wat flinke sneeën in, het bloedde erg. maar niet zo erg dat het een bloedbad is geworden.
als ze uit de douche stapt kijkt ze opgelucht naar haar pols. Toen ze haar kleren aan had gedaan en haar make-up liep ze naar beneden, maar net op dat moment belde er iemand aan, huh ik verwacht helemaal niemand dacht Nana, en ze deed de deur open. Tot verbazing stond haar ex daar, Kaj wat doe jij hier, vroeg Nana verbazend. ik kom kennis maken met je nieuwe vriendje, kijken wat er nou verschilt vergeleken met mij, zei Kaj. Nee dat doe je niet, en je doet hem niks aan want als je dat doet hoef ik je nooit meer te zien. Wie is het Nana? Wie? Wat is er mis met mij .. Er is niks mis met jou, je bent heel lief en knap echt, maar ik vind je gewoon niet meer leuk. Oh oke, maar wie is het, wie is je nieuwe vriendje? Rein, zei Nana. WAT?! Rein van Mainstreet? Ik klap hem, zomaar met mijn vriendin ervan door gaan.. Kaj, doe normaal ik ben jou vriendin al een half jaar niet meer. Jij ging vreemd, jij hebt mij zo veel pijn gedaan, dus ga, ga weg. riep Nana bijna huilend.. Het was nooit mijn bedoeling geweest om je pijn te doen en Kaj Geeft Nana een knuffel, Kaj loopt zo ongemerkt naar binnen en gaat op de bank zitten.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen