Nana is 15 jaar, haar ouders zijn verhuist naar Amsterdam omdat haar vader daar een beter baan kon krijgen. Het is het meest in de 'ik persoon geschreven'

* in de auto* Nana, Nana! We zijn er. Hoor ik mijn moeder roepen. Ik word langzaam wakker, en kijk uit het raam waar ik het reuze huis zie staan. Met open mond kijk ik er na, is dit nu mijn huis vraag ik me af? We lopen de auto uit en lopen de voortuin in. Wow zei ik tegen mijn vader, waarop hij antwoordde, mooi huis he. hier ga je het vast leuk vinden. Met z'n alle sjouwen we onze spullen naar binnen en geven alles een plekje. ik loop naar boven naar mijn slaapkamer. Wow wat is het een grote kamer. En kijk zelfs een eigen badkamer. Nadat we allemaal klaar zijn moesten we kennis gaan maken met de buren, neee dacht ik, ik heb daar helemaal geen zin in. toch liep ik vrolijk mee alsof ik er heel veel zin in had. Nana belde aan bij de buren, maar wacht eens even is dat Nils? Nils van Mainstreet. ik stond verbaast te kijken, en Nils stelde zich voor, hee, ik ben Nils, en jij bent zeker het meisje van hiernaast. ik was nog steeds even in shock en antwoordde, eh ja, ja dat ben ik, Nana aangenaam. Nils zei dat ik wel binnen mocht komen. ben ik echt bij de Nils? dacht ik. voordat ik het wist was het al weer 6 uur en moest ik naar huis, we namen afscheid en hoopten elkaar nog wel vaker te zien. Nils zei dat we misschien nummers konden uitwisselen. Tuurlijk zei ik, en liep richting huis en riep nog dat we zouden appen. Eenmaal thuis was de gezelligheid weer eens te merken, ik besloot maar om naar bed te gaan, morgen moest ik naar school, net toen ik wilde slapen appt Nils mij:
Nils: Hee, alles goed?
Ik: Hee, jaa gaat wel, met jou?
Nils: Ja, gaat prima. Wat is er?
Ik : ooh niks bijzonders hoor, maar we zijn hier net en m'n ouders lopen nu al ruzie te maken. ze kunnen nooit een dag zonder ruzie.
Nils: aawh, je kan altijd naar mij toe komen! Op welke school zit je nu?
Ik: awh, dankje x
eehm geen idee, een in Amsterdam, ik doe overigens Havo, jij?
Nils: ah, dan zit je waarschijnlijk op dezelfde school als ik, is het goed als ik morgen langs je kom zodat je niet verdwaald?
Ik: ja is goed! 8 uur? Maar ik ga nu slapen want ik ben kapot moe, slaaplekker xx
Nils: ja is goed, slaaplekker xx


~ de volgende dag ~
Nils is al aan het wacht op me, maar ik wist totaal niet wat ik aan moest. zo vermoeigend z'n eerste schooldag. nieuwe klas.. nieuwe mensen.
Nils en Nana fietsen samen naar school, maar onderweg worden ze allemaal nagekeken door mainiacs. Is dat elke dag zo? vroeg ik aan Nils. Ja haha zei Nils. ik vroeg is dat niet irritant? Nils antwoordde eerlijks, soms wel want ik moet gewoon naar school. maar het niet zo irritant dat ik het haat. Soms denk ik wel, damn ik kom te laat. Ooh haha tjaa, jij bent beroemd haha. de schooldag verliep eigenlijk heel erg snel, Nana fieste naar huis en Larin, Sabine, Sanne en Lavinia kwamen naar haar toe. Larin zei jij bent toch dat nieuwe meisje dat bij ons in de klas zit? Nana antwoordde ja haha, ik herken jullie wel. Sabine zei meteen ooh mooi, wacht even we fietsen met je mee. Toen Nana eenmaal thuis was, kreeg ze een berichtje van Kaj.Hij vroeg haar waar ze was, en of ze iets te doen had. Nana had even geen zin om te antwoorden want thuis was het weer geruzie. Nana kon het niet meer aanhoren en rende naar huilend naar haar kamer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen