Foto bij part 3 ~nieuwe klas!~

Krijg ik nog een reactie? X

Nu zie ik wie hij is! Het is Rein van duivenboden...die knappe jongen van mainstreet. Nou ja...dat is de mening van Anne. Ze is een Mainiac, dus door haar weet ik alles over Mainstreet! Ik geef toe..ze zijn niet de lelijkste en ze kunnen ook goed zingen. "Hallo..." ik schrik van een hand die voor mn gezicht heen en weer zwaait. Dan merk ik pas dat ik nog steeds naar Rein kijk. Snel kijk ik ergens anders naar. "Waar zit jij met je hoofd?" Vraagt hij. "Sorry.." mompel ik. "By the way, ik ben Rein! Misschien ken je me wel?!" Vraagt hij. "Hoi Rein! Je bent toch van..mainstreet?" Vraag ik. "Jep.." zegt hij en ik zie dat hij een beetje schrikt. "Niet schrikken hoor! Ik ben geen over enthousiaste mainiac!" Zeg ik geruststellend. "Oo...haha!" Zegt Rein opgelucht.
We kletsen over van alles en nog wat, zodat de bel gaat. Gelukkig hoefde ik alleen het laatste uurtje naar school..maar ik moet mn boeken nog ophalen. "Euh..Rein? Waar kan ik mn boeken halen?". "Bij de receptie..." antwoordt hij. Ik kijk hem aan met de: waar-is-dat-blik? "Ik loop wel mee! Kan ik je meteen een rondleiding geven!" Zegt Rein. "Aha..dat is handig! Een schoolgids..!" Lach ik. En hij lacht mee.

tijdsprong van een uurtje:

"Bedankt voor de rondleiding!" Zeg ik tegen Rein. "Geen dank hoor!" Zegt hij. Ik pak mn telefoon en zeg: "ff mn moeder bellen of ze me komt ophalen!". "Hoe ben je hier gekomen dan?" Vraagt Rein. "Lopend..ik woon hier 10 min. Lopen vandaan!" Antwoordt ik. Ik typ het nummer van mn moeder in.
*hey mam!*
*heeii!*
*kun je me komen ophalen? Ik heb een doos met boeken..die best zwaar zijn!*
*ja..ben er in 5 minuten! *
*thanks! Byee...*
*doei!*

En ik druk op het rode hoorntje. "Hoe ga jij eigenlijk naar huis?" Vraag ik. "Ook lopend...meestal met de fiets, maar mn band was lek dus ja.." antwoordt hij. "Je kan misschien wel met mij mee rijden..als je wil!" Zeg ik. "Als het kan..graag!" Zegt hij blij.

10 min. Later

"Hier woon ik!" Zegt Rein. En mn moeder stopt vooor zijn huis. "Dan wonen we heel dichtbij!
Één straat verder!" Zeg ik blij. "Leuk! Bedankt voor het brengen!" Zegt Rein. "Graag gedaan!" Zegt mn moeder. "Byee Rein!" Roep ik nog voordat hij de deur dicht gooit. Hij zwaait nog en we rijden weg.

vanuit Rein

Ik zwaai nog naar Sofie en ze rijd weg. Ik doe de voordeur open. "Ben thuis!" Roep ik en ik gooi mn jas neer. "Jas ophangen!" Roept mn moeder. Haha..mn moeder kent me goed, ik gooi altijd mn jas op de grond. "Jahaa mam!" Roep ik terug. Ik loop naar de woonkamer en plof op de bank. Ik zucht..gelukkig is het vrijdag, dus nu weekend!

vanuit Sofie:

Ik plof op de bank naast mn zus. "En zusje..hoe was het op je nieuwe school?" Vraagt ze. "Leuk! En mn klas is superleuk!" Zeg ik vrolijk. "En..nog een leuke boy ontmoet?" Vraagt ze en steekt haar tong uit naar me. "Euh..nee!" Zeg ik en voel dat ik rood wordt. "En moet ik dat geloven?" Vraagt ze plagend. Ik zucht en rol met mn ogen.
Dan bedenk ik me dat ik het nummer van Rein niet heb..zou ik langs gaan bij hem?

gaat ze of niet?
Ps. Lees absoluut de volgende spoiler! Belangrijk!
.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen