Foto bij *meeting the greatest*

Is niet zo véél maar ben gewoon
te lui (aa) but ..enjoy

Ik klopte een paar keer op de wekker en schrok toen ik zag hoe laat t al was,half 11.Een beetje te laat dus want ik had mama beloofd de boodschappen nog te doen omdat Anita ziek op haar bed lag en mama zou achter een half uur al thuiskomen. Ik trok snel de eerste de beste kleren aan en snelde het huis uit. Nog maar half bekomen van wéér zo’n rusteloze nacht stapte ik op m’n fiets en reed de straat uit.toen ik met overvolle boodschaptassen de winkel uitkwam ging men telefoon ,geïrriteerd nam ik op “Jasey.ik moet vandaag overuren doen”hoorde ik men moeder zeggen,niks nieuws dacht ik. “dus om 6u ben ik thuis,zie ik je dan? !!" ging ze verder “Uhm ja denk het heb niks te doen dusj 6u”vertelde ik haar “okaay tot dan,dag schat!” en ze wou al opleggen maar ik riep nog snel ‘waaacht’ “kan ik langskomen,ik verveel me thuis dood en misschien kan ik je nog wel helpen ook?” vroeg ik haar gehaast “uhm ja tuurlijk is goed,zie je zo” en meteen hoorde ik hoe ze het gesprek beëindigde


“Jasey je bent er..”zei m’n moeder trots “uhm ja ,zo te zien wel”en ik keek eens naar men lichaam “ja”zei ik toen als bevestiging dat ik er was. Ik liep uitgeput van het fietsen naar de Balie toe waar m’n moeder achter stond. Mama stelde me voor aan haar collega’s. En uiteindelijk stonden we voor een lange kale vriendelijke man “Dit is Gino” ik lachte eens vriendelijk naar hem en zei spontaan men naam,meteen begon hij met me te praten. “Jasey schat kun je even iets voor me doen?” riep men moeder,die zowat helemaal aan de andere kant van de Reebruine ‘toog’ stond. Voor haar stond een groepje jongens. De ene was wat kleiner ronder en had een zwarte Bril op z’n neusje met een zwarte bivak muts op z’n hoofd . De andere zag er stevig uit,z’n haren waren lang bruin en in een staart,z’n gezicht straalde en leek alsof het net iets had meegemaakt wat hij wel leuk vond ( ,wat O wat zou hij gedaan hebben ?xp) De jongen ,die met de papieren in zijn hand over de Balie leunde,had zwart strak naar achteren gevlochten haar,de uiteindenen van zijn haren ruste op z’n XXXL shirt. Dé jongen naast de Vlechtjes jongen had een héél speciale look : een hanenkam zo hoog als de Eiffeltoren,en zo zwart als z’n (hakken,pumps) schoenen. Strakke broek en T-shirt,met daarop zwaar -uitziende- kettingen .
Ik draaide m’n hoofd naar Gino en fluisterde “wie zijn dat?ö” waarop Gino antwoordde *jahhaaa,wat gaat hij zeggen,…we should say it together ..okay,one two tree(four five six…) TOKIO HOTEEEEEL !! * “Tokio hotel” men mond viel nu nog meer open “die van The Star Guide-magazine- ?” Gino knikte “Omy..wat zijn ze anders,ikbedoel zo zagen ze er 2maaden geleden nog niet uit hoor” “schaaat..kom je nog?”riep men moeder nog eens gehaast . Ik duwde snel men neus de lucht in en probeerde er zo zelfzeker mogelijk op af te stappen,maar toen ik almost there was..struikelde ik over men eigen voeten. De jongens keken me lachend aan terwijl ik met een rood hoofd men haren een beetje uit m'n gezicht haalde. “wat moest ik doen mam”vroeg ik “deze jongens naar hun kamer brengen”zei ze terwijl ze de papieren van de jongens opbergde “maare,maar ik ken de weg hier niet en..kan niemand anders dat doen?” vroeg ik aarzelend “die hebben pauze en jij verveelt je toch.. De luxesuite ,3e verdieping 2e deur links en dan..” ze werd onderbroken door de rinkelende telefoon “maare,maar..” stotterde ik nog maar ze wees al naar de liften die net open gingen “arch ben al weg..” zei ik dan maar.

Reageer (1)

  • XxFamous

    XD super geschreefen snel veder :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen