you're the one for me-
part 9-

{ 'Dan gaan we gewoon even naar je huis morgen en nemen we je spullen mee. Je kan vanacht wel in die kleren slapen.' Ik knik en geef hem een knuffel}

-Vanuit Miriam.-
Ik ga naast Rein op de bank zitten en kijk even op mijn mobiel. Het is al half twaalf. 'Zullen we zo naar boven gaan?' vraag ik. 'Ik ben best moe.' Rein knikt en ondersteunt me. Ik loop met moeite de trap op, maar ik kom er. 'Deze kant op' zegt Rein terwijl hij mijn hand pakt. Ik volg hem naar zijn kamer. Hij schuift snel een matras vanonder zijn bed, en legt er dekens en kussens op. 'Waar is de badkamer?' vraag ik. 'de deur uit en dan links' Ik knik en loop naar de badkamer. Ik spoel mijn mond even snel met mondwater en kijk in de spiegel. "hoe kan Rein mij ooit leuk vinden.." vraag ik mezelf vol afschuw af. Ik haal mijn make-up er een beetje af en loop terug naar de kamer. 'Rein.. Waar ben je?' en ik kijk zoekend de kaner rond. Ik besluit om mijn mobiel maar op te gaan laden. Als ik de stekker in het stopcontact steek voel ik opeens een hand voor mijn ogen en mijn mond. Keihard trap ik naar achter en draai me om. Rein staat voorovergebogen van de pijn achter me. 'omg sorry Rein!' roep ik en leg mijn hand op zijn rug. 'Geeft niet haha, maar waar heb jij geleerd zo te trappen zeg wow.' Ik lach ongemakkelijk. 'Heb je misschien een shirt of broekje nodig?' vraagt Rein lief. 'Ja graag!' Zeg ik en Rein geeft me beide. 'Oke oke niet kijken! draai je om Rein!' Rein draait zich om en snel doe ik het broekje aan. Ik draai mijn rug naar Rein toe en trek mijn hempje uit. Op dat moment voel ik twee ogen branden en ik draai me met het hempje voor mijn lichaam om. Rein staat daar naar stom te glimlachen. Io doe snel het shirt aan en loop naar mijn mobiel. 'pff acht gemiste oproepen van mama..' zeg ik terwijl ik niet onzeker probeer te klinken. Ik voel Reins hand om mijn middel en draai me om. 'Alles komt goed Mir, je bent nu hier' Tranen stromen over mijn wangen en Rein slaat zijn arm om me heen. We gaan zitten op zijn bed en ik word meteen wat rustiger.

-Vanuit Rein.-
Ik troost Miriam, we zeggen bijna niks. Na een poosje merk ik dat ze niet meer huilt en ik kijk haar aan. Ze kijkt me aan met een glimlach, en ik kijk niet-begrijpend terug. 'Ik hou gewoon van je' zegt ze. 'Ik ook van jou Mir' en langzaam komen we dichterbij.. Ik zoen haar voorzichtig en leg haar dan in bed. Ik geef haar nog een zoen en wens haar welterusten. Ik keg de deken over haar heen en ga in mijn eigen bed liggen.
Als ik wakker word doe ik snel mijn kleren aan, poets mijn tanden en doe mijn haar. Miriam slaapt nog. Ik ga snel naar beneden en maak een ontbijtje klaar. Ik zet het op een dienblad en neem het mee naar boven. Als ik binnen kom word Miriam net wakker. 'Goeiemorgen!' roep ik vrolijk. Ze kijkt me slaperig aan maar glimlacht dan. Ik zet het ontbijt naast haar en geef haar een kusje. Als we ontbeten hebben, gaan we naar beneden. Mijn moeder rijd straks met ins mee naar Miriams huis, om de spullen op te halen.

-Vanuit Nils.-
Vanmiddag komt Daan, met zijn vriendin Rosanne. Word weer lekker vriendloos voor mij, maaroke. Snel ga ik nog even langs de muziek winkel. Ik hoor meteen iemand spelen als ik binnen kom. Het klinkt heel goed, ik loop er naar toe. Het is een meisje! Ze heeft bruin lang haar en een beanie. 'Goed hoor!' roep ik terwijl ik in mijn handen klap. 'Heb jij er verstand van dan?' vraagt ze. 'Geen idee, maar genoeg om te weten dat het goed was!' Ze lacht. 'Speel jij dan eens wat?!' Ik knik en begin een liedje van MainStreet te spelen. Ze kijkt me met open mond aan. 'Zit jij in mainstreet?!' Ik knik en lach. 'En heb ik verstand ervan?' vraag ik. Ze knikt, 'Superveel van mijn vriendinnen zijn fan van mainstreet!' Zegt ze terwijl ze me blij aankijkt. 'Leuk! en jij?' vraag ik. 'Ja jullie zijn leuk! maar ik ben niet echt een hele grote fan ofzo..' zegt ze. 'Maakt niet uit toch hahaha, hoe heet je?' vraag ik.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen