Ik werd wakker van iets dat zich naast me bewoog, ik opende mijn ogen en zag Louis naast me liggen, mijn ogen werden groot. Ik zag dat zijn ogen ook open gingen en hij keek recht in de mijne.'Ni.. Niall?' zei hij 'Louis?' zei ik terug. Mijn hoofd deed niet normaal veel pijn, dat kwam door de alcohol denk ik. Hij knikte. 'wat is er gisteravond gebeurt?' vroeg ik.'ik..ik denk dat we..' zei hij, mijn ogen werden nog groter. Wat, ik heb sex met Louis gehad! Hij stond op van bed.'euhm, is dit jou huis?' vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd 'die van Harry' hij knikte.'zullen we naar beneden dan maar' vroeg ik,'euhm ja is goed' zei hij een beetje ongemakkelijk. Toen we beneden waren zaten de andere al aan tafel.'Harry en Zayn waar zijn jullie meisjes?' vroeg ik.'al weg' zei Harry, ik grinnikte. 'Louis?' vroeg Zayn.'jupp' zei Louis. Zayn knikte een beetje ongemakkelijk.'kan hij mee eten?' vroeg ik,'tuurlijk' zei Harry. We gingen zitten en pakte een broodje. Alles was wat ongemakkelijk, want ja, sex met je leraar! Na het eten vroeg Harry of we zouden gaan gamen, iedereen stemde in en we gingen naar de gamekamer. 'welk spel?' vroeg Harry, 'FIFA' zei Liam. Iedereen vond het goed dus gingen we spelen.'ik wil tegen Louis, ik ga hem inmaken!' zei Harry.'dacht het niet, kom maar op!' zei Louis, ik grinnikte. Het werd uiteindelijk 2-1 voor Louis.'ik zei het toch' zei Louis, Harry trok een nep verdrietig gezicht waardoor ik in de lach schoot. Ik heb 2 potjes gespeeld eentje tegen Zayn en een tegen Liam. 'euhm ik moet denk ik maar naar huis' zei Louis.'waar woon je?' vroeg Harry. Louis zei waar hij woonde en pakte zijn schoenen en jas. 'ik ga ook naar huis' zei ik.'hey Lou wat is je nummer?' vroeg Zayn nog snel. Hij gaf zijn nummer aan ons alle vier en we vertrokken, Harry bracht Louis en mij naar huis.

Toen ik thuis was zei ik mijn moeder gedach en ging weer naar mijn kamer, ik was nogsteeds doodop. Ik pakte mijn mobiel en besloot Louis te Appen.

Niall: sorry van gister

Al snel kreeg ik een berichtje terug.

Louis: geeft niet, ik vond het eigenlijk wel leuk ;)

Ik moest even slikken, hij had wel gelijk.

Niall: ja.. Eigenlijk wel
Louis: zie ik je morgen eerste uur?

Dan hadden we altijd vrij, maar voor Louis wou
ik wel komen

Niall: Goed idee ;)


*tijdsprong*

Het was maandag en ik stond voor de spiegel mijn haar te doen, ik moest er natuurlijk wel Goed uitzien voor Louis. Ik had al tegen Harry gezegd dat ik niet mee kon fietsen, ik had "bijles". Ik zat op de fiets en was bijna bij school. Toen ik er was zette ik mijn fiets in het fietsenhok en ging naar binnen, het was best rustig in school, ik propte mijn jas en de boeken die ik niet nodig had in mijn kluisje en liep naar het drama lokaal. Ik klopte op de deur en deed open, Louis zat achter zijn bureau, cijfers in Magister aan het zetten, 'hey' zei hij.'hi' zei ik terug,'kom' hij wees de stoel tegenover hem aan. Ik ging zitten, hij keek me aan en ik hem, plots kwam hij dichterbij en zoende me, een bom van vlinders ontplofte in mijn buik, ik zoende hem terug, het was een pasionele zoen zonder tong maar vol liefde, hij stopte de zoen, te vroeg naar mijn smaak, dus keek ik hem teleurgesteld aan. Hij grinnikte. 'euhm' zei hij.'het spijt me' zei hij, ik schudde mijn hoofd en zoende hem nog eens, na een paar seconden verbrak ik de zoen en keek hem aan, 'maar Louis, dit mag toch niet..?' zei ik zacht,'dat klopt' zei hij. 'maar dat maakt niet uit' zei hij en gaf me een kus,'dus.. Niall wil je met me mee uit eten vanavond?' vroeg hij. Ik knikte wat geshockeerd maar eigenlijk was ik superblij. 'hoe gaan we dit geheim houden?' vroeg ik,'het gaat lastig worden,maar het komt vast wel goed' zei Louis. 'ik kom je om 5 uur ophalen, oke?' vroeg hij, ik knikte.'ik heb er zin in' zei ik eerlijk. Hij glimlachte en gaf me weer een kus. De bel ging alweer, en ik had een hele dag voor de boeg zonder Louis. Ik gaf hem een kus en zei gedach. Ik liep naar de kluisjes om te kijken of Liam,Harry en Zayn daar stonden. Onderweg dacht ik na, hoe ga ik dit ooit geheimhouden? Ik zuchte en zag dat Liam bij de kluisjes stond dus ik liep naar hem toe. Voor weer een hele dag saaie lesuren en vanavond met Louis uiteten!

____________________
Louis POV misschien??

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen