Foto bij Chapter 6

"I think.. I think.." Is het enige wat er bij Niall uitkomt. "Did she fell down the stairs?" Niall knikt terwijl hij boven Skylar hangt en haar naam herhaalt. "Bring her upstairs in your bed Niall. I'll get some stuff." zeg ik waarna Niall opstaat en Skylar naar boven tilt. De andere jongens helpen mij met spullen pakken.
Ik maak een washandje nat, en neem een emmertje met koud water mee. Louis en Harry zorgen voor een glas water en paracetamol. En Zayn is al boven met Niall bij Skylar. Ik loop naar boven en kom de kamer van Niall binnen waar Niall op de rand van het bed zit en Zayn op een stoel zit. Ik leg een washandje op haar hoofd en zet de emmer met koude water op het tafeltje. Harry zet haar glas neer en let er een doosje paracetamol naast. De jongens en ik verlaten de kamer behalve Niall. Die blijft naast haar zitten, beter geven we hem wat tijd.

Niall Horan pov

Hoe kon dit nou gebeuren? Ze is net terug uit het ziekenhuis, en dan gebeurt er dit. Ik zie haar daar zo gebroken zo stil liggen op mijn bed. Ik trek haar schoenen en haar sokken uit en leg mijn deken over haar heen. Liam komt niet veel later de kamer binnen. "I've called the doctor and he is on his way." Ik knik en wrijf met mijn hand zachtjes over haar wang. Wat is ze toch mooi eigenlijk, maar mooier als ze praat en lacht. Ik heb haar al te lang zo zien liggen, ook al in het ziekenhuis. Dit komt allemaal door mij, ik heb dit veroorzaakt. Tranen lopen over mijn wangen. Ik ben een vreselijk persoon..

De dokter komt de kamer binnen met Liam en de andere jongens blijven bij de deur staan. Hij doet wat testen en kijkt Skylar na en schrijft dan een aantal dingetjes op. "It's nothing serious. She was unconscious because she was dizzy, there are luckily no injuries." - "Thankyou!" zeg ik opgelucht en geef de dokter een hand die daarna weer vertrekt. "Give her some rest. When she'll wake up, she will be very dizzy and she'll have a headache. So watch her." zegt hij als laatste. Ik geef hem een dankbaar knikje en sluit de deur dan. Wat ben ik blij dat er geen verwondingen zijn.. "I'll promise I'll stay with you and I'll take care for you. Because this is all my fault, and I'm so sorry." fluister ik waarna ik mijn hoofd op het bed leg en langzaam in een diepe slaap val.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen