Foto bij Chapter 5

Met de rest van de jongens kijken we de film verder. Of, nou verder kijken is het niet echt. Louis en Harry zijn aan het stoeien, Zayn en Niall zijn aan het praten over ene Perrie. En Liam en ik zitten stil naast elkaar. Zenuwachtig zit ik aan mijn lange nagels. Een pedicure mag ook wel weer een keer, denk ik bij mezelf. "So.." begint Liam. Hij kijkt me met een vriendelijke glimlach aan. "We were there too when 'the accident' happend." - "I know. The first time I woke up, you guys were there too." zeg ik dankbaar. "It was very nice you guys brought me to the hospital and were there for me. I'm very thankfull for that." - "No problem. You know, Niall never left when you were in a coma." Vragend kijk ik hem aan. Bleef hij daar de hele tijd zitten, voor mij? Wie doet dat nou? En ze kennen mij niet eens.
"Yes he did. Since the day we brought you till the day you woke up he was there. And he never left that time. He felt so guilty and he was so devastated that you were in a coma." Met een open mond kijk ik hem nog steeds aan. Is dat waar? "That day you woke up he went home for a shower and came back till you woke up again. He swore he wouldn't left you there alone." - "That's.. So sweet!" zeg ik met tranen in mijn ogen. Nu op dit moment moet ik weer emotioneel worden, maar wat Niall heeft gedaan dat zou nooit iemand doen. "Ehm.. Were my parents there?" vraag ik zenuwachtig. Liam kijkt naar de grond en kijkt me dan een beetje moeilijk aan. "No, they didn't. The doctor tried to call them, but they didn't answer." Lekker dan. Mijn ouders doen niet eens moeite, wat nou als ik dood was geweest!?
Met tranen in mijn ogen sta ik op en loop ik weg naar Niall's kamer. Die heeft een balkon en frisse lucht zal het 'm wel ff doen. Terwijl ik de trap probeer op te lopen begin ik weer duizelig te worden. Doorzetten! denk ik bij mezelf. Ik kan dit, ik ben geen pussy. Op dat moment wordt mijn beeld wazig en voel ik dat ik achterover val. Zwarte vlekjes verspreiden zich over mijn beeld en langzaam wordt het één grote zwarte vlek.

Liam pov

Ik zie de tranen in haar ogen springen. Gebroken staat ze op en loopt ze weg. "What have you done? What did you say to her?" vraagt Niall bezorgd en een tikkeltje boos tegen mij. "She.." - We horen kabaal komen vanuit de gang. Meerdere bonken volgen waarna één grote. Iedereen springt op. Niall rent als een bezetene naar de gang en wij er achteraan. "SKYLAR!!" hoor ik Niall schreeuwen. De bezorgdheid hoor je in zijn stem, wat is er gebeurd? Zayn, Louis, Harry Liam en ik rennen naar de gang en zien Niall op de grond zitten. Skylar ligt daarnaast op de grond, ze beweegt niet en heeft haar ogen gesloten. "What happened?" vraag ik aan Niall die tranen in zijn ogen heeft.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen