Foto bij Chapter 4

"Welcome." zegt hij terwijl ik nog versteld sta van de grote villa. "Woow.." Is het enige wat er uit mijn mond komt. "Well, as a popstar you have to do something with your money." zegt hij grinnikend waardoor ik hem verbaasd aankijk. Wat bedoeld hij met als je een popster bent dat je dan iets met je geld moet doen? Popster, huh wacht? "What's your last name?" zeg ik nieuwschierig. "Horan, why?" Ik pak mijn telefoon en typ Niall Horan in op google. Dan zie ik allemaal plaatjes van hem alleen en hij met vier andere jongens. "Is it weird that I don't know you?' vraag ik voorzichtig. Straks neemt hij het verkeerd op, dan heb ik t weer gedaan.. Ik ken het, geloof me.
"You really don't know who I am?" vraagt hij na een tijdje. Nadenkend loop ik achter hem aan het huis in en geeft hij mij een rondleiding. "No, I really don't.. Is it stupid?" - "No, ofcourse not. Listen.." zegt hij en hij pakt zijn telefoon en zet een liedje op. Het liedje herken ik wel, Katie luistert dat 24/7. "That's 'Best Song Ever'? My friend listens to this music 24/7 a day." zeg ik verbaasd. Zit hij in deze groep? "Well, that's me with my four friends. We are a band One Direction." zegt hij met een glimlach.

We zitten nu op de bank een filmpje te kijken. Ik ben er dus zojuist achter gekomen dat hij in die band zit waar Katie fan van is en die muziek 24/7 luistert. Hoe kon ik dit niet weten? En waarom vertelt hij me dit nu pas?
"You want something to drink?" - "Yes, water please." Hij staat op en loopt de woonkamer uit. Ik pak mijn telefoon erbij en zoek nog meer over hun op. Niall Horan, Zayn Malik, Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne. Oké, hij loog dus niet. En hij staat over heel het internet.
"Curious?" Ik schrik als hij naast mij komt zitten en meeleest van mijn telefoon over zijn band. "Well, it's weird I didn't recognize you. But I think that's because I'm not a big fan of yours." Dat laatste zeg ik iets zachter, maar nog net dat hij het hoord. Verbaasd met een wenkbrauw omhoog kijkt hij mij aan. "Well, the attitude is there already." zeg ik grinnikend. Zijn mond valt op en hij kijkt mij nep-beledigend aan. "Just kidding." zeg ik waarna ik een slok van mijn water neem.
"I know. You like me." zegt hij terwijl hij met zijn kin omhoog gaat. Arrogant enzo.

De deurbel gaat en Niall staat op om open te doen. Ik hoor jongens tegen elkaar praten en niet veel later hoor ik voetstappen hierheen komen. "So, this is Skylar. Nice to meet you." De jongens komen één voor één een hand geven. "I'm Harry." zegt de jongens met de zwarte krullen. "Liam." zegt de jongen met het bruine korte haar. Héél kort. "Louis." zegt een jongen met een brede glimlach en ook bruin haar. "Zayn." zegt de getinte jongen als laatst.
"Drinks?" - "Yes, please!" zeggen de jongens tegelijk. Nu maar hopen dat de jongens me een beetje mogen, anders heb ik niets aan dit alles.

Reageer (1)

  • jasmientje

    Snel verder!!!


    Xxxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen