3 abo's! Dankuu xx

Ik was weer thuis en ging douchen, de training ging niet bepaald goed, ik kon alleen maar op Louis letten. Dat zag de coach ook, die was daar niet heel blij mee, na een paar preken kon je wel zeggen dat hij niet bepaald een lieverdje is. Ik ging naar de badkamer om te douchen. Ik trok mijn kleren uit en deed de douche aan en wachte totdat hij warm was en ging eronder staan. Het warme water liet me ontspannen en ik deed wat shampoo in mijn haar. Na het douchen deed ik mijn pyjama aan en ging op mijn bed liggen, ik zette de TV aan en keek een film.

Ik hoorde de wekker piepen. Ik schrok op, ben ik nou alweer in slaap gevallen. Ik deed mijn TV uit, die nog steeds aan stond. Ik kleedde me om en pakte mijn tas voor vandaag in, het was vrijdag, eindelijk weekend na vandaag. Ik keek op Magister of er nog roosterwijzegingen waren, het laatste uur viel uit, altijd fijn een uur eerder weekend, en helemaal fijn dat dat Frans is, daar geeft echt de meest verschrikkelijke docent les, die man zijn familie komt uit Spanje hij is geboren in Duitsland, kan amper Nederlands en geeft Frans. Klinkt heel logisch vind je niet, hij praat ook altijd over hoe goed hij het wel niet deed op school vroeger. Achja. Ik keek op mijn wekker en zag dat het kwart voor 8 was, snel deed ik mijn haar goed en liep naar beneden, pakte een boterham en smeerde er Nutella op. Harry zou om 8 uur op me wachten bij het straatje waar hij altijd links moest en ik rechtdoor. Ik pakte mijn tas en gaf mijn moeder een kus op de wang en ging mijn fiets pakken. Toen ik bij het straatje aankwam stond Harry daar al.'hey mate' zei hij,'hey' zei ik terug 'hoe was je training?' vroeg hij 'ging wel, de coach is niet bepaald aardig' Harry moest lachen 'ja, dat zei Zayn ook toen ze hem nieuw kregen als coach'. We waren al snel bij school en zette onze fietsen in het fietsenhok. Een paar meisjes
stonden te fluisteren en keken een paar keer naar Harry, hij merkt het ook en gaf ze een knipoog, wat een flirt is het ook. De meisjes giegelden wat en ik schudde lachend mijn hoofd. Bij de kluisjes stonden Liam en Zayn te praten 'hey' zei ik toen ik mijn kluisje opendeed.'hi' zeiden ze. Ik propte de boeken in mijn kluisje die ik niet nodig had en deed hem weer dicht. Ik keek naar Louis die net langs kwam lopen, wat zag hij er weer geweldig uit, zijn rode broek met een zwart jasje, zijn haar weer perfect zoals altijd, oke Niall nu moet je echt stoppen dit kan echt niet! Ik zuchte en Liam keek me raar aan,'wat is er?' vroeg hij 'ooh niets bijzonders,slechte nacht gehad' loog ik. Hij knikte maar leek niet echt overtuigd dat het de waarheid was. de bel ging en we hadden muziek, dat is best leuk, we liepen richting het lokaal. We moesten nu oefenen op de piano, we moesten voor een cijfer het liedje All of me leren spelen. Na 45 minuten hebben geoefend moesten we terug gaan naar onze plaats en kregen we iest uitgelegd over hoe ze ging beoordelen en dat soort dingen. De bel ging en we hadden nu aarderijkskunde.

Zo ging de dag voorbij en was het weekend, eindelijk. We stonden bij de kluisjes en Harry vroeg of we bij hem wouden komen vanavond, iedereen stemde in.'om half 8 bij mij' zei Harry en we knikten. Harry en ik zaten op de fiets wat over de wedstrijd over voetbal te praten toen hij links moest,'tot vanavond!' zei ik.'tot dan!' zei Harry terug. Thuis had ik ook niet erg veel te doen dus ging ik maar FIFA spelen. Rond half 6 riep mijn moeder me dat we gingen eten.'wat eten we?' vroeg ik.'kip met boontjes een aardappel.' antwoorde ze, simpel maar wel lekker.'mam, ik ga vanavond naar Harry' zei ik. Mijn moeder zei 'is goed, hoelaat ben je terug?' 'weet niet' antwoorde ik. Na het eten ging ik weer naar boven, ik pakte mijn gitaar en begon wat te spelen, het gaf rust die mooie geluiden. Ik keek op de klok en zag dat het 10 voor half 8 was, wat gaat de tijd snel, ik ging naar beneden en zei dat ik ging, mijn moeder gaf een goedkeurend geluidje en ik pakte mijn fiets en ging naar Harry. Hij had een groot wit vrijstaand huis. Ik belde aan en hij deed open 'hi Niall' zei hij 'hi Hazz' zei ik en liep naar binnen, de anderen waren er al en ik ging in de blauwe zetel zitten,'Niall wil je ook wat drinken?' vroeg Harry vanuit de keuken 'doe maar wat cola' zei ik. Later kwam hij aan met 4 glazen cola. 'kom' zei Harry, we volgen hem naar de gamekamer, verwend is hij zeker.

Na wat GTA en FIFA te hebben gedaan was het 12 uur, dus gingen we maar naar huis. 'zullen we morgen uitgaan?' vroeg Liam.'ja, leuk idee' zei Zayn, Harry en ik knikte allebij. Thuis was mijn moeder al naar bed dus ging ik ook maar, ik vraag morgen wel of het oke is dat we uitgaan. Ik trok mijn pyjama aan en ging in bed liggen

_____________________
Sorry dat het nog zo saai is, het word nog leuker ;)

Reageer (1)

  • Felicitas

    Ooeee spannend! Ben benieuwd(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen