Umhh ik ga de inleiding van dit verhaal een beetje aanpassen, want ik heb besloten dat het anders gaat verlopen. Dus dat jullie dat even weten!

Naar het dagje spijbelen met Louis en Zayn gingen we naar Louis zijn huis, we mochten daar blijven slapen. Ik ben al wel eens eerder bij Louis zijn huis geweest. Hij heeft een groot huis en het ligt vlak bij het bos. Er zijn daar 8 kamers plus nog 2 badkamers. Ze hebben een hele grote woonkamer. En buiten hebben ze ook nog eens een hele grote tuin met een zwembad. Louis is rijk, had ik maar ouders met zoveel geld. Ik heb lieve ouders alleen ze zijn niet zo rijk als die van Louis. Maar ja mijn huis waar ik in leef is ook goed. Toen we er waren pakte Louis zijn huissleutel en deed de deur open. Toen we binnen kwamen deden we onze schoenen uit en hingen onze jassen op. Daarna liep Louis zonder iets te zeggen naar de keuken. Zayn en ik keken elkaar even aan en daarna volgden we Louis. Bij de keuken zei Louis '' Willen jullie wat eten of drinken?''. Zayn en ik zeiden allebei ja. Sinds we weg waren van school hadden we niks gegeten. ''Ik weet wel wat jullie lekker vinden''. Zei Louis met een grijns op zijn gezicht. Ik zag dat Louis de kasten onderzocht en haalde vervolgens in een van de kastjes een zak eruit. Het was een zak popcorn. Louis, Zayn en ik waren alle 3 echt dol op popcorn. We hadden een keer in de bioscoop een klein popcorngevecht. De popcorn van mij en Louis waren al op en die van Zayn zat nog half vol. Dus we begonnen te vragen aan Zayn of hij zijn popcorn wou delen met ons. Maar hij zei natuurlijk nee. Daarna begonnen we wat te stoeien en vloog de popcorn overal de zaal in. Even later toen waren we eruit gestuurd en moesten we wachten tot dat de film was afgelopen, toen de film was afgelopen moesten we heel de zaal schoon maken als straf. Zayn was natuurlijk boos op ons en liep naar het schoonmaken meteen naar huis. De volgende dag was alles weer goed en gingen we naar de supermarkt om wat popcorn te kopen.
Dat moment met dat popcorn zal ik nooit vergeten. Louis gooide de zak popcorn in Zayn's handen, en Louis ging veder op zoek naar wat cola. Cola daar waren we alle 3 ook al dol op. Toen hij de cola had gevonden dauwde hij dat in mijn handen. En Louis liep vervolgens met lege handen naar de bank.
Ik haalde mijn schouder op en liep toen achter Louis aan, Zayn deed het zelfde. Even later zaten we allemaal op de bank met een zak popcorn en wat cola tv te kijken. ''Louis, waar zijn je ouders eigenlijk?''. Vroeg Zayn. ''Die moeten overwerken en mijn zusjes zijn bij mij tante en die blijven daar logeren. En als mijn ouders klaar zijn met werken gaan ze ook daar naar toe''. Even viel er een korte stilte. Maar Louis verbrak hem weer ''Zullen we Niall gaan plagen? Hij woont hier dicht bij''. Ik vond het een goed plan en Zayn blijkbaar ook. We trokken allemaal weer onze schoenen aan en onze jassen pakten we van de kapstok en deden ze aan. Toen we buiten waren volgde ik en Zayn Louis. Louis liep voorop en wij achter hem. Liepen een paar straten veder en we stonden voor een klein huisje. Waarschijnlijk woonde Niall hierin. Louis belde aan maar er deed niemand open. Toen klopte Louis nog wat op de deur en belde vervolgens nog een keer aan. Nu kwam er wel iemand open doen. Het was een Niall hij liep van de trap af. Hij deed de deur open en hij schrok. ''Olaaaa! Hier zijn wij!''. Schreeuwde Louis. Niall keek met grote ogen ons aan en even stond hij stil. Louis was van plan binnen in zijn huis te komen maar Niall deed snel de deur op slot. En rende zo snel mogelijk naar boven. Hij sloot alle ramen een deed zijn gordijnen dicht. We stonden met zijn drieën voor het huis van Niall. Louis had wat paar stenen gevonden en gooide die naar Niall's slaap kamerraam. Louis commandeerde dat wij dat ook moesten doen, dus we deden het. Toen de stenen zeg maar op waren liep ik een rondje om zijn huis. ''Louis, Zayn kijk eens wat ik hier heb gevonden''. Schreeuwde ik van achter terwijl zij nog bij de voordeur stonden. Zayn en Louis liepen ook een rondje en ze stonden stil naast mij. ''Een achterdeur. Geweldig''. Zei Zayn het interesseerde hem niks. Ik hield de klink van de deur vast en trok hem naar beneden. De deur ging open. Louis reageerde meteen en ging als eerste door de deur. Niall was onder tussen naar beneden gekomen. Hij keek naar de achtertuin en hij schrok zich dood. Louis liep veder naar de andere achterdeur die vast zat aan het huis. De deur stond nog open en Louis ging natuurlijk naar binnen. Ik en Zayn volgde hem het huis in. Niall zat ergens verstopt in een hoekje. Louis, Zayn en ik rommelde wat in de huiskamer. Louis maakte zoals altijd de grootste rommel. Opeens hoorde we in een hoekje een klein piep stemmetje van Niall. ''Stop alsjeblieft en ga weg van mijn huis''.
''Nee, we blijven zolang we willen''. Zei Louis en liep richting van Niall. Louis stond voor Niall en schopte hem in zijn maag. En dat deed hij een paar keer achter elkaar. Steeds harder. Ik en Zayn zaten toe te kijken. Ik zag dat Zayn medelijden met Niall had. En bij Niall zag ik tranen stromen. Soms kreunde hij hard. Toen Louis klaar was liepen we naar buiten, op weg naar Louis huis. En we lieten Niall daar alleen achter. ''Uh jongens ik moet gaan, mijn moeder sms'te dat ik op mijn zusjes moet gaan letten''. Zei Zayn. ''Jou zussen een oppas hebben? Ze zijn toch al groot genoeg''. Zei ik met een verbaasde stem. ''Ja, het zijn nog peuters''. Antwoordde Zayn. ''Ga maar''. Zei Louis. En Louis was al op weg naar zijn huis en ik. Ik liep naast hem.

Zayn Pov
Toen Harry en Louis de hoek om waren ging ik voor Nialls deur staan en ging naar binnen. Dat met mijn zussen heb ik gelogen. Ik vond Niall echt heel zielig en ik kan hem hier niet alleen laten. Dus ik ging naar binnen. In de woonkamer was Niall nog steeds op het zelfde plekje. Hij huilde en had zijn handen over zijn maag gedaan. Toen ik naast hem ging zitten op de grond keek hij op. ''Wat moet je? Sla me maar in elkaar ik verdien het''. Snikte Niall. ''Nee ik ga je niet slaan''. Zei ik rustig. ''Wat kom je hier dan doen?''. Snikte Niall nog een keer. ''Ik kan niet hier een zielig jongetje achterlaten''. Zei ik. Het klonk best vreemd, het leek alsof ik om hem gaf. Terwijl ik hem amper ken. Niall was stil hij was opgehouden met huilen en keek mij aan. ''Ik heb buikpijn en ik voel me niet lekker''. Zei Niall.
''Kom ik help je naar boven, daar kun je even op je bed liggen''. Zei ik en ik hielp Niall om te proberen te staan. Toen Niall met zijn eigen benen op de grond stond hielp ik hem naar boven. Toen we bij de trap waren aangekomen zei Niall ''Zayn, ik heb je hulp niet nodig''. Ik liet Niall zijn gang gaan en hij liep de trap op.
De eerste treden gingen goed maar bij de 4e tree struikelde hij en kwam hij weer beneden op de grond te recht. ''Echt geen hulp nodig?''. Vroeg ik lacherig. ''Zayn het is niet om te lachen! En help me maar!''. Zei Niall chagrijnig. Ik hielp Niall de trap op lopen en toen we bij zijn kamer waren ging Niall op zijn bed liggen en hij deed zijn ogen dicht. Ik stond nu alleen in Niall's kamer. Nou niet echt alleen maar met een Niall die zijn ogen dicht heeft. Ik keek wat in zijn kamer rond en op het bureau zag ik iets glinsteren. Ik dacht dat het een sieraad ofzo was en ik haalde het tevoorschijn. Alleen het was een zakmes, met een beetje bloed vlekken erop. Niall deed zijn ogen open en keek richting mij. ''Zayn, leg dat neer''. Zei Niall en hij ging staan. ''Waarom zit het onder bloed?''.
Niall keek naar de grond maar hij antwoordde niet. Ik keek naar Niall's zijn armen want ik heb dit vaker mee gemaakt. Een familielid deed het zelfde als Niall. Hij sneed ook in zijn polsen. En op een dag had mijn vader hem dood gevonden in de badkamer. ''Niall, waarom doe je dit? Dit is nergens voor nodig''.

Oke sorry dat ik gisteren geen hoofdstukje had gearriveerd. Maar hier is het dan. Een lang stukje. En dat gedoe met die achterdeuren kan misschien een beetje onduidelijk zijn. Ik bedoel umhhh je hebt een schutting en daar aan die schutting zit een deur. En aan het huis vast zit ook een deur. Snap je? Misschien in het nog steeds onduidelijk maar vergeet die deuren maar. Hopelijk is het een goed stukje! :)

Reageer (1)

  • love001

    Ai Niall niet vallen ! :'(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen