Foto bij Chapter 1

De laatste schoolweek is weer voorbij, gelukkig heb ik nu zomervakantie. Veel plannen heb ik niet, maar ik vind het wel fijn. Een weekje zonder plannen, het komt vanzelf allemaal wel.
Ik stap uit bed en spring gelijk onder de douche. De warme stralen glijden over mijn lichaam, heerlijk warmte. Niet dat ik het koud had, want het is juli dus het is nu heerlijk zomer! Mijn telefoon gaat af. Tuurlijk, precies weer als ik onder de douche sta. Ach, die bel ik zo wel terug.
Ik draai de douche dicht en stap uit de douchecabine waarna ik me afdroog. Wat ben ik blij nu ik een eigen appartement heb, geen ouders die zeggen wat je moet doen. Geen gezeik 's ochtends wie er te lang in de badkamer zit. Nee, ik heb het huis voor me alleen. Soms is het wel eenzaam, alleen in zo'n appartement. Maar onder schooltijd ben ik weinig thuis of neem ik vrienden mee.
Nadat ik me heb afgedroogd bel ik diegene terug en loop naar mijn kamer om mij aan te kleden. "Dave here." "Hi Dave. You've called me just a few minutes ago?" zeg ik enthousiast om zijn stem te horen. "Yea, I want to ask you if you are free this afternoon? "Yes. Eh, wel no. I mean yes I'm free today, but I just want to go to the park and enjoy my day. Alone.." zeg ik iets voorzichtig. Straks denkt hij dat ik niet met hem wil afspreken, maar dat is het echt niet. Vandaag wil ik even een dagje voor mezelf. Stel ik kom nog iemand in de stad tegen dan kan ik daar wat mee drinken, maar ik ga niks afspreken vandaag.
Oh, no problem. Well then I see you later okay? If you want to have some company, you can always call me. "I know. Thanks Dave." zeg ik dankbaar.

Ik pak mijn oortjes en mijn iPhone en trek dan mijn Nike Free 3.0 aan. Normaal draag ik op school pumps, maar Nikes dragen vind ik ook heerlijk. Ik stop wat spulletjes in mijn tas en neem die dan mee waarna ik de deur achter me sluit. Het zonnetje schijn weer, heerlijk. Ik loop richting het park en kom al gauw een bankje tegen waar ik op ga zitten. Sommige mensen kunnen niet stil blijven zitten, maar ik.. Ik kan uren hier zitten, ik vind het heerlijk om in de natuur te zitten. Je hoort alle vogels fluiten en je hoort kleine kinderen spelen in de speeltuin een stukje verderop. Dit noem ik genieten. Ik pak mijn oortjes en stop die in mijn oren waarna ik het liedje All Of Me van John Legend op zet. Dat nummer vind ik echt super mooi. Mee neuriënd op dat nummer pak ik een flesje water uit mijn tas en zet het naast me neer. Dorst krijg ik vanzelf wel..

Na twee uurtjes in het park te hebben gezeten zie ik alweer dat het 1 uur is. Vandaag ga ik maar eens voor mezelf shoppen. Misschien houdt iedereen ervan om met vriendinnen te shoppen. Nou, ik totaal niet. Ze beoordelen je kledingstijl alleen maar, en ik weet echt wel wat ik zelf mooi vind. Dat hoeven anderen niet voor mij te zeggen.


What do you think? Een paar reacties zou fijn zijn, al zou het tips zijn. x

Reageer (3)

  • xrapuniall

    Sws abbo genomen bcuz wie shipt er nou geen Nemi? (yeah)

    1 decennium geleden
  • TommosLover

    Leuk verhaal tot nu toe!

    1 decennium geleden
  • Vanessahoran

    Ik vind het nu al super leuk kan niet wachten tot Niall er in voor komt gahah nee maar het is siper goed ♡♡

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen