Foto bij Lesson 008

Zayn Javadd Malik


Slechts in mijn boxershort en mijn nieuwe konijnen pantoffels, loop ik naar beneden. Eenmaal beneden zit Louis, onze andere kamergenoot, druk aan het gamen. Louis is, zoals bijna elke jongen, game verslaafd. Het liefst speelt hij dag in dag uit MW3 of GTA V, alleen dat vind zijn vriendinnetje niet goed.
'Louis zet die muziek zachter!' roep ik geïrriteerd. Na een paar seconde gewacht te hebben, grijp ik de afstandbediening van de bank en zet de muziek helemaal uit. Geschrokken kijkt Louis om 'Gast ga iemand anders irriteren!'. Ik grinnik en pak een pak yoghurt uit de koelkast, schenk het in een kom en ga aan de keukentafel zitten. 'Oh, en Zayn het is hier geen naturisten camping, dus trek iets aan'. Zuchtend sta ik op en loop naar boven. 'Alles voor jou..' mompel ik nog snel.
'Rust..´zeg ik zachtjes, nadat ik mijn slaapkamer deur dicht getrokken heb. Ik loop direct naar mijn kleding kast en pak een hoopje kleren die ik gisteravond klaar had gelegd. Dat is een van mijn rare gewoontes, net zoals dat ik niet kan zwemmen en mijn Michael Jackson obsessie. En elke keer als ik echt een meisje leuk vind, val ik zo erg voor haar. Dat het binnen no-time weer uit gaat. Boos geef ik mezelf een tik 'Zayn, stop met aan haar denken!' roep ik hard.
Niet veel later besluit ik om een korte wandeling te nemen, gewoon om mijn hoofd leeg te maken. Mensen zeggen dat het werkt en erg rust gevend is. Maar dat betwijfel ik, als je in hartje Rome woont tussen allemaal andere studenten.
Wanneer ik bijna mijn kamer uit wil lopen, komt Harry met een gehaaste kop mijn kamer binnen stormen. 'Mag ik die nieuwe broek lenen?' ik haal mijn schouders op ´Voor welke prijs?` Harry kijkt me met een serieus gezicht aan ´Ik heb afgesproken met een meisje..` Ik kan het niet laten en begin hard te lachen. ´Maar.. je hebt me niks verteld, hoe heb je haar ontmoet?` zeg ik, nadat ik uitgelachen ben. ´omdat je me dan een gek vind..` mompelt Harry. Ik grinnik en geef hem een schouder klopje ´Dat vond ik sowieso al`. Harry zucht diep en ratelt het hele verhaal ´Haar naam is Pauline ze is 18 jaar (1 jaar jonger). Ik heb haar ontmoet via een dating site, een Nederlandse dating site. Toevallig woont ze in een stadje hier buiten Rome. We hebben een aantal dagen gepraat en gebeld, en toen leek het haar een leuk idee om af te spreken. Natuurlijk twijfelde ik eerst, want ik heb haar nog nooit eerder ontmoet of gezien. En nu ik erover nadenk, kan ze ook een man zijn!` Met alle kracht die ik heb probeer ik niet weer in een enorme lach bui te raken, dus zeg zo serieus mogelijk ´Harry luister heel goed naar mij. Neem deze kans, ze is vast en zeker een super leuke meid, en als je deze kans niet neemt dan blijf je voor altijd alleen en geloof me dat wil je niet! En als die date tegen valt dan kan je altijd nog een smoes verzinnen waarom je weg moet, zoals; het spijt me zeer maar mijn kat is ziek. Maar dat gebeurd niet want, je hebt een goede smaak als het om meisjes gaat.` Harry kijkt me met open mond aan. ´Succes met die date, ik wil alles weten! en de broek ligt in de 2e la.` Harry glimlacht verlegen ´Dankje..` Met grote passen loop ik richting de deur. ´Oh en Harry, ik verklaar je nu officieel tot een wanhopige gek als het om liefde gaat`.


Lesson 008: geef nooit op aan liefde, want liefde komt altijd naar je toe. Ook al neemt liefde soms een omweg.

Reageer (3)

  • UnNique

    Superrr :D

    1 decennium geleden
  • Creator

    (: haha Zayn

    1 decennium geleden
  • Creator

    (: haha Zayn

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen