Bedankt voor de abo, XImkeXPayneX (yeah)

Ik werd wakker door het alarm van mijn wekker. Hij gaf 6:40. Tijd om op te staan. Ja ik weet het, het is nog vroeg. Ik ben gewoon erg sloom. Ik ging als eerste naar beneden. Ik liep extra stilletjes, want me moeder had een vrije dag en dat wou ik niet verpesten voor haar. Ze heeft het hard nodig. Ik liep de trap af en opende de huiskamerdeur. Het was nog donker dus zette ik wat lichten aan. Ik had erge honger gekregen dus ik liep snel naar de koelkast en pakte wat spullen. Even later had ik een broodje klaar gemaakt. Ik ging zitten aan tafel en at het op. Ik keek nog even naar mijn telefoon of ik nog wat berichtjes had, maar nee. Niemand stuurt mij berichtjes. Behalve mijn familie. Toen mijn broodje op was pakte ik nog wat drinken en dronk dat op. Ik ging weer stilletjes naar boven liep naar de badkamer. Ik kleedde me om, poetste mijn tanden en deed mijn haar goed. Toen ik klaar was liep ik naar mijn kamer en ruimde wat troep op. Ik pakte mijn school spullen bij elkaar en propte ze in mijn tas. Toen het tijd was om naar school te gaan deed ik mijn jas aan en liep naar de schuur om mijn fiets te pakken. Ik checkte of mijn banden nog goed waren. Nee, dit word weer pompen. Ik liep weer terug de schuur in en zocht naar de fietspomp. Toen ik het eindelijk had gevonden moest ik nog gaan pompen. Ik pompte een aantal keer en veder kon ik niet, ik had geen kracht. Als het om kracht ging was ik echt de slapste. Ik pompte nog wat veder en vond het tot nu toe wel genoeg. Ik zette de pomp terug en ik stapte op mijn fiets, en ik reed weg. Op weg naar school.
Toen ik bij school was aangekomen was ik 1 van de eerste. Ik zette mijn fiets in de fietsenstalling. Ik liep naar de ingang van de school, op weg naar mijn kluisje.
Toen ik bij mijn kluisje was aangekomen deed ik het open en haalde wat spullen er uit. En ik stopte andere spullen die in mijn schooltas zaten erin. Ik keek nog even in de gang rond, hij was leeg. Ik stond daar alleen. Alleen zoals altijd. Ik ruimde mijn kluisje nog wat veder op en in de verte hoorde ik wat voetstappen.
Ik keek om een daar liep een meisje. Oh gelukkig geen Louis, Zayn of Harry. Dat luchtte op. Het meisje kwam dichterbij en toen zag ik wie het was. Het was Eleanor, het vriendinnetje van Louis. Ze is eigenlijk wel aardig. Ik vind niet dat ze bij Louis past. Louis is gemeen en zij niet kwaadaardig. Maar ja ik ga me er niet mee bemoeien anders krijg ik echt diepe problemen met Louis. Eleanor kwam op me af lopen. ''Hai Niall, ook al zo vroeg?''. Zei ze met een zachte vertrouwde stem. Haar stem leek erg op dat meisje van me droom, nee dat kan niet. ''Uh, ja''. Eleanor glimlachte naar me en liep toen veder. Mhhhh.... Misschien is zij toch wel het meisje van me dromen? Ze is namelijk lang en heeft bruine haren. Als ik dat me nog goed herinner. Ik sloot mijn kluisje en liep toen ergens in de school rond. Het was bijna tijd. Dus ik liep maar alvast naar mijn lokaal. Ik had als eerste Engels. Ik ging het lokaal binnen en zocht een plekje op. Ik had mijn plekje al gevonden, lekker voor aan. Zo kon Zayn me bijvoorbeeld niet meer lastig vallen. Ja Zayn, ik heb bijna alle lessen samen met hem. Behalve muziek en handvaardigheid. Even later ging de bel en zat de klas vol. Onze juffrouw Ellen kwam binnen. We hoefden haar geen mevrouw te noemen. Maar het mocht wel. Juf Ellen was een aardige juf. Ze is 26 jaar oud en gaat binnen kort trouwen. Zayn kwam wat later binnen. ''Zayn, waarom ben je zo laat?''. Vroeg Ellen tussendoor haar uitleg over het huiswerk. ''Ik was naar de tandarts, en als u het niet gelooft ruik mijn mond maar. Het ruikt naar de tandarts''. De klas barstte in lachen uit. ''Oke Zayn, ik geloof je wel. Ga maar zitten. Zayn keek de klas rond er waren nog maar 2 plaatsen vrij. Eentje naast mij en een naast een nerd. Ja een echt nerd. Genaamd Tim. Maar hij is wel aardig maar niet mijn vriend type. Zayn keek naar de legen plaatsen en besloot om naast mij te gaan zitten. Zayn die naast mij gaat zitten? Daar klopt iets niet. Toen engels was afgelopen stonden Harry en Louis voor de deur. Oh nee, wat zijn ze nu weer van plan. Ik zag dat Harry wat in het lokaal zat te gluren en keek richting mij. ''Kijk Louis daar zit Niall''. Tssss zei Louis. ''Zat Zayn nou naast Niall?''. Zayn ruimde zijn spullen op en liep richting de deur. ''He Zayn, heb je nou naast Niall gezeten? Waarom?''. ''Louis ik kan het uitleggen''.

Zayn POV
''Louis ik kan het uitleggen''. ''Oke leg maar uit dan!''. Zei Louis. ''Ik zat naast Niall zodat ik hem tijdens de les kon pesten''. Ik hoopte dat Louis me zou vertrouwen. ''Kom op Louis je vertrouwt me niet! Ik ben je vriend je weet toch hoe ik ben!''. Ik werd boos en liep weg. Jezus! Je eigen vriend en hij vertrouwt je niet eens. Ik hoorde Louis en Harry nog wat babbelen en kwamen achter mij aan gelopen. ''Zayn!''. Hoorde ik iemand schreeuwen. Het was de stem van Louis. ''Zayn!, ik vertrouw je wel! Je bent mijn maat!''. Ik stopte met lopen en draaide me om naar Louis en Harry. ''Wat zei je daar''. Vroeg ik opnieuw. ''Dat je mijn vriend bent''. Louis liep naar me toe en gaf me een stevige knuffel. Ik was verbaast wat Louis deed. Ik keek naar Harry. Harry zag er jaloers uit. Harry, jaloers? Dat klopt ook niet en dat van Louis ook niet. Zijn ze weer een spelletje aan het spelen ofzo. Toen Louis was uit geknuffelt zei ik ''Sinds wanneer geef jij zoveel om mensen?''. ''Zayn, mag ik dan niet om je geven? Jullie 2 Harry en Zayn zijn mijn beste vrienden!''. ''Ah Louis dat is super aardig van jou!''.
Louis lachte en we liepen samen naar buiten. ''Ik denk dat we voor vandaag niet meer terug komen naar school''. Zei Harry met een grote grijns op zijn gezicht. Louis knikte. Harry en Louis kijken mij aan. ''Gaan we spijbelen?''. ''Ja wat denk je anders''. Zei Louis met een kinderachtigstemetje. ''Oke''. Zei ik.
''Het is wat tijd om lol te gaan maken''. Zei ik. Ik meende het niet echt. Eigenlijk wou ik het liefst gewoon op school blijven. Ik wil wel later dat ik een goede baan krijg. Maar als ik op school zou blijven dan gaat Louis en Harry vast weer zo stom zitten doen. Dus ik moet wel.

Nieuw hoofdstukje! Nog extra lang! Ik wil jullie vragen of jullie misschien nog wat namen of achternamen weten voor de docenten die hier in voor komen. Ik ben vooral slecht in het bedenken van achternamen. Dus als jullie iets weten zet het maar in de reactie! Oh ja bijna vergeten! Ik wil XImkeXPayneX bedanken voor de abo op deze story.

Reageer (2)

  • BeYourselfLy

    Oh alsjeblieft hoor. Haha, leuk hoofdstukje! Zayn is toch lief. Vergeleken met Harry en Louis!

    1 decennium geleden
  • XMEMEPOWERX

    leuk

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen