Eerste hoofdstukjee

*1 week later*

Ik zit nu in de aula bij Liam,Zayn en Harry, dat is nu mijn vaste vriendengroep ze zijn erg populair op school dus ik nu ook. Zometeen hebben we weer drama bij Louis. Ik heb vorige week bij alle lessen niet kunnen opletten want hij spookte alleen maar door mijn hoofd, zijn mooie ogen, schattige lach en zijn aparte maar geweldige kledingstyle.'Niall!!' ik schrok op uit mijn gedachten terwijl Zayn maar lachte, 'waar zit je met je gedachten man' zei hij. Het was niet echt een vraag dus ik antwoorde maar niet. 'de bel is gegaan ga je mee?' vroeg Harry. Ik knikte en pakte mijn tas van de grond en we liepen naar het lokaal van drama. Louis stond alweer blij met wat meisjes voorin de klas aan het praten. Toen hij mij opmerkte glimlachte hij even en begon met de les. 'vandaag doen we een kort toneelstukje die jullie nu even in duo's gaan instuderen, de duo's mag je zelf maken. Succes' zei Louis. Nancy stak haar vinger op 'waarover moet het gaan?' vroeg ze. 'het moet een stukje zijn waarin je iets moet opbiegten' zei Louis, ze knikte. Ik draaide me om naar Liam,'samen?' vroeg ik aan hem, hij knikte. 'goed, euhm wat gaan we opbiegten?'vroeg hij.'euhm' zei ik 'ik heb geen idee' ik zuchte even. Louis ging naar ons toe 'hebben jullie al iets?' vroeg hij. 'nope' zei Liam. 'doe het anders over dat een van jullie opbiegt dat hij gay is' zei Louis met een glimlach. 'oke, dan doen we dat.' zei Liam 'mee eens Niall?' zei Liam 'ja hoor.' zei ik. 'wie gaat de "gay" zijn?' vroeg Liam lachend. 'euhm dat doe ik wil' zei ik blozend. 'oke, hoe ga ik reageren?' vroeg hij. 'weet ik veel, reageer zoals je in het echt ook zou reageren' zei ik, ik hoopte natuurlijk dat het hem niks boeide dat je gay bent wat anders had ik een probleem. 'oke, ik doe wel alsof ik al jaren op je verliefd ben en dan zoen ik je, nep natuurlijk.' zei hij lachend 'haha, ja tuurlijk en dan leven we nog lang en gelukkig' zei ik en we moesten beiden lachen.

We hadden even geoefend maar we moesten de hele tijd lachen. 'oke het eerste duo. Nancy en Britt, jullie gaan eerst en daarna mogen jullie de volgende aanwijzen.' zei Louis. Nancy en Britt liepen naar voren maar ik lette niet zoveel op hun meer op Louis de wel naar hun keek.
Na Nancy en Britt waren Jasper en Michael. Daarna Harry en Zayn. Hun kozen Liam en mij. We liepen naar voren,'wij gaan een stukje doen over uit de kast komen' zei Liam. De klas moest lachen en we begonnen. Zoals geoefend zei ik 'Liam ik moet je wat vertellen.' 'ja wat is er Niall?' zei hij,' ik euhm ik ben gay' ik werd helemaal rood, ik had het nog nooit in het openbaar gezeg, niet dat de klas het geloofde aangezien het een toneelstuk was.'echt?'zei Liam. 'euhm ja' zei ik, Liam pakte mijn hoofd
tussen zijn handen en deed net alsof hij zijn lippen op de mijne drukte, doordat hij zijn handen op mijn wangen lagen en je mijn lippen dus ook niet zag leek het net alsof hij mij kuste. De hele klas begon te joelen. Hij deed net alsof hij zijn lippen van me af haalde en we maakte een buiging. Louis begon te klappen net als de rest van de klas, Liam en ik moesten lachen.' leuk gedaan' zei Louis 'wie mogen er-..' de bel ging in het midden van zijn zin waardoor hij die niet kon afmaken. 'oke volgende keer dan maar' zei hij schouderophalend. We gingen het klaslokaal uit, maar Louis pakte mijn schouder vast.'jullie hebben nu tussenuur toch?' ik knikte 'hoezo' vroeg ik 'kan ik je even spreken?' vroeg hij, ik keek Liam even aan 'wij zitten in de aula' zei hij ik knikte enze liepen weg.' kom even zitten zei hij en wees naar de stoel tegenover zijn bureau. Ik ging zitten en vroeg 'wat is er?' ik verdronk in zijn ogen toen hij me aankeek, er viel een kleine stilte, maar het was een fijne stilte, we keken beide diep in elkaars ogen totdat Louis het oogcontact verbrak. 'euhm, ik vroeg me af of dat stukje echt was?' vroeg hij. 'wat die kus of dat ik gay ben?' vroeg ik. 'beide' zei Louis zacht en werd rood.'euhm nou eigenlijk.. Ja ik ben gay, maar die kus was nep!' zei ik beschaamd.'ik ook' zei Louis, en hij liet de ring zien. Ik glimlachte, maar ik wist dat je niet verliefd op je leraar mocht worden, maar dat was al te laat.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen