Foto bij Care 2

Sorry guys dat ik al zolang niet meer geschreven heb! Ik was deze story eigenlijk een beetje vergeten! Maar ik zag hem weer toen één van jullie op deze story reageerde, thanks sweetheart!! Hier weer een nieuw hoofdstukje! HOPE YOU LIKE~!!

Voordat ik de casino binnenstapte trok ik nog snel even mijn rokje goed. Ik was zoals gewoonlijk weer veel te laat. Hoe doe ik dat toch? Ik werd om half 4 's middags wakker, en had m'n make-up er nog op zitten. Ik had zelfs geen tijd voor 'ontbijt'. "Katherine!" de stem van mijn baas schalde door de ruimte en ik deed schrikkend mijn ogen dicht. "Ja?' vroeg ik piepend. "Je bent alweer te laat, je lijkt wel een klein kind die te laat komt voor school." Ik trok mijn wenkbrauwen op en keek mijn baas arrogant aan. "Maargoed, misschien weet je wel dat One Direction hier in de stad is? Ze hebben vandaag een feestje hier. Jij moet daar serveren en hulp bieden, oké?" zei mijn baas. "Oh, nee, niet bij die zakken?" "Sorry Katherine, toch wel bij die zakken." zei mijn baas lachend en ik keek hem nors aan. Ik knikte en liep naar de zaal die ze afgehuurd hebben. Mijn mond zakt open van verbazing. "Jemig! Een beetje laten zien dat ze geld hebben." Wij thuis hebben het ook niet slecht, ik ben alleen ontzettend gepest, maar als je dit ziet! "Katherine!" Ik draaide me om en zag Perrie staan. "Per!" riep ik en we vlogen elkaar om de hals. "Kom je mee omkleden?" vroeg Perrie. Ik knikte en we liepen samen naar de kleedkamer. We trokken de jurken aan die klaargelegd waren en deden onze make-up en haren. Toen we weer in de zaal kwamen waren de meeste gasten al gearriveerd, waaronder One Direction. "Nou Per, daar gaan we dan." Ik keek Perrie met een neppe glimlach aan en ze knikte me hoopvol toe. "Bedenk dat we het voor het geld doen." Ik keek haar aan. Ze wist dat ik soms nogal nors en gemeen uit de hoek kon komen en ik zo snel mogelijk weg wou bij zo'n situatie. Ik knikte en liep weg. Ik liep naar de bar en pakte het dienblad met de glazen champagne erop, ik liep langs alle tafels om de klanten te bedienen. Ik had er lol in, dat de gasten van de vleeskeuring er waren was minder leuk maar ik had altijd al in de horeca willen werken.

Toen ik bij de tafel van One Directon kwam keken alle jongens me met een grijns aan. "Kennen we jou niet ergens van?" vroeg Liam. "Nee, hoor." zei ik nors. Ik pakte de glazen champagne en zette ze op de tafel neer. "Oh, wij drinken geen champagne, we willen allemaal een biertje en snel graag, we moeten zo op." zei Harry. Ik rolde met mijn ogen en liep weg. Toen ik even later terug kwam met 5 biertjes waren de jongens druk in gesprek. Ik zette de glazen neer en draaide me om. "Uhum, ben je niet iets vergeten?" Ik draaide me om en Harry z'n blik wees naar de glazen champagne. Ik gromde en pakte de glazen. "Enneh, schatje, lach eens een beetje, je serveert wel voor ons, hé." zei Louis. Ik zette een neppe glimlach op en liep weg. Klootzakken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen