{vanuit Esmee}

'Mam, mag ik vanavond met Rein en Chrisje naar het feest hier op de camping? het is van 13 tot 16 jaar' vraag ik aan mijn moeder. Mijn moeder lacht 'natuurlijk mag dat'. 'ik loop naar mijn kamer om me klaar te maken.

Als ik klaar ben loop ik naar het veldje iets verder dan ons huisje, en ik ga daar op het bankje zitten. ik zie dat ik de eerste ben want ik heb hier om 9 uur afgesproken met Rein en Chrisje. Ik pak mijn mobiel er bij het is vijf voor negen. Ik open twitter: 'Vanaaf fissa met @reinduif en @chrisjeduif' ik verzend de tweet en druk mijn mobiel uit want ik zie dat Chrisje aan komt lopen. 'beetje zin in' vraagt ze terwijl ze naast me op het bankje komt zitten. 'ja heel erg' we praten een tijdje tot dat Rein aankomt lopen. Het is inmiddels al kwart over 9. 'Zozo, een beetje laat meneer van Duivenboden' zeg ik lachend terwijl ik naar hem toe loop om hem een knuffel te geven.

{Vanuit Rein}

'Ik ga even wat drinken halen willen jullie ook?' vraagt Esmee aan Chrisje en mij. 'Ja lekker' antwoord ik. Ze loopt naar de bar. Chrisje en ik blijven aan het tafeltje zitten. 'Hoe gaat het tussen jou en Esmee' vraagt Chrisje nieuwsgierig. 'ja het gaat echt goed, ik hou echt super veel van haar'. 'dat is mooi om te horen broertje' Chisje krijgt een lach op haar gezicht.
Als Esmee na een kwartier nog niet terug is gaan we haar maar zoeken. Ze zit aan de bar met een meisje te praten, wie zou dat zijn?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen