Wie is deze jongen? Ik herken hem ergens van...

- POV Juliëtte -
Zag ik dat nou goed? Was dat nou Nils? DE Nils Käller? Nee, nee dat kan gewoon niet. Ja dit is Amsterdam, daar woont hij, maar Amsterdam is zo groot. En btw, Nils woont aan de andere kant van Amsterdam. Het was vast een verbeelding. Ik krijg een smsje binnen, hij is van mn vader, let the hell begin.

"Juliëtte, waar ben je? Kom alsjeblieft naar huis, ik wil je alles uitleggen."

Ja, het zal wel. "Je ouders?" Ik knik. Wat ben ik blij dat ik Soraya heb, wat zou ik zonder haar moeten? "Dankje Soray." "Waarvoor?" "Dat je er zo voor me bent..." Ze geeft me een knuffel. "Je weet het eh, je kan altijd bij me komen als er wat is schat."

Soraya woont in een vrij groot hoekhuis, aan de rand van Amsterdam. Ik ben hier nog nooit geweest. Dit is allemaal veel groter dan het kleine dorp waar ik woon. Ik wou altijd al in een stad wonen, al was het maar voor een paar dagen.

- POV Soraya -
"Hahaha, groot hier hè? Ik moest er zelf ook aan wennen vorig jaar." Juliëtte kijkt verbaasd om zich heen. "Dit is allemaal zo, zo anders." Een kleine glimlach verschijnt op haar gezicht. Eindelijk weer een klein lachje. "Blijf je slapen?" "Is er een andere keus dan? Thuis word ik toch weer verrot getrapt en geslagen." Oh ja, domdomdom. "We kunnen vanavond wel naar de stad gaan ofso? Er zijn deze week best wel veel optredens 's avonds." Juliëtte knikt. "Ja, ja dat gaan we doen. Even wat afleiding."

- POV Juliëtte -
Misschien loopt die look-a-like van Nils daar wel rond...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen