Snel propte ik mijn boeken in mijn kluisje. Net toen ik hem wilde sluiten, voelde ik hoe iemand tegen me aan beukte waardoor ik keihard tegen de kluisjes aanklapte. Mijn aardsvijand van La Push Highschool, Paul geheten, lachte luid waarna hij gauw door liep.
'Asshole.' Mompelde ik meer tegen mezelf dan tegen iemand in he specifiek. Niet dat ik iemand had om uit te schelden behalve Paul. Het verbaasde me wel iedere keer weer, dat er geen enkele meeloper in het groepje van Paul zat. Zijn vrienden hielden zich gewoon bezig met andere dingen, niet met ons tweeën. Misschien was dat wel gevaarlijk, als ze ons met zijn twee op een verlaten plek hadden geplaatst, had ik denk ik de haren uit zijn kop getrokken van frustratie en woede. Waarom Paul mij dan ook altijd moest hebben, was en bleef een raadsel. Ik had hem immers nooit iets misdaan.
In de kantine aangekomen ging ik op een lege plaats zitten. Het was niets nieuws, ik zat vaker alleen. Eigenlijk altijd.
'Hé Barbie, ook al last van anorexia?' Hoorde ik de o zo bekende stem van Paul roepen. Ik haalde mijn hand uit mijn tas, waarvan ik alleen de middelvinger opgestoken had en liet die aan hem zien, me een vieze glimlach erbij natuurlijk.
Ik zag hoe een meisje die naast hem zat, hem een stomp gaf en hem boos aankeek. Ze hoorde dan wel bij zijn vrienden, maar ze zou vast een zeker wel weten dat je bij een meisje eigenlijk niet met haar gewicht kon spotten. Niet dat ik onzeker was over mijn gewicht. Ik was klein, maar 1,64 en mijn gewicht was 50 kilo. Erg laag dus, als je 1,64 bent mag je 64 kilo wegen. Dat was dus erg weinig. Maar goed, het viel niet aan me te zien. Ik zag er gezond uit, alleen soms iet wat bleek hoorde ik van mensen om me heen. Maar ik hoorde nooit dat ik er te dun of ongezond uit zag, gelukkig.
Ik zag dat Jared en Kim hand in hand binnen kwamen lopen, het zal ook eens niet. Je zou best kunnen stellen dat ik jaloers was op hun geluk. Ik was nog nooit verliefd geweest en heb nog nooit een relatie gehad, dus ik wist niet hoe zij zich voelden.
Ik wilde ook dol verliefd zijn, een geweldige relatie hebben en happily ever after leven. Maar dat was niet voor mij weggelegd. Ik hoorde al die meisjes hier praten over met welke jongen ze dit weekend hun bed wel niet hebben gedeeld, nou ik was nog hartstikke maagd dus. Ik schaamde me er niet voor en ik zou nooit van mijn leven zomaar met een jongen het bed induiken, maar toch zou ik wel willen weten hoe het was.
Kim en Jared liepen naar de tafel van Paul toe. Ik hoorde ze wel eens grapjes maken over het feit dat Jared en ik altijd naast elkaar zaten bij Engels, omdat het moest. Of nou ja, eigenlijk maakte Paul het grapje en wuifde Jared het weg. Hij leek er de lol niet van in te kunnen zien.
Kim plofte bij Jared op schoot, die gelijk zijn armen om haar middel krulde en een kusje in haar nek drukte, waardoor zij al giechelend haar armen om zijn nek sloeg en een kusje op zijn lippen drukte.
Bah, ik wilde ook weten hoe het was om verliefd te zijn.

Reageer (4)

  • Efflorescence

    Wat een ass is die Paul zeg, jeetje. Die opmerkingen kunnen écht niet. x

    1 decennium geleden
  • Sucrose

    Haar bmi met een lengte van 1.64 en een gewicht van 50 kilo is 18,59. Dit zit nog in de gezonde schaal. Het is dus niet erg laag, maar gezond al Zit ze op de rand van ondergewicht.
    Goed verhaal, snel verder :)

    1 decennium geleden
  • martje96

    ik ook!!!!

    1 decennium geleden
  • Bloodstreams

    Ik ben het met die laatste zin eens (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen