Larry stukje!
Ik ben niet zo goed in Larry stukjes daarom is het zo kort.
De schuingedrukte woorden/zinnen zijn Harry's gedachten.

Ik keek vanaf mijn ooghoek naar Louis. Louis, hij is knap. Ja ik val op jongens. Ik durf het alleen niet te zeggen tegen andere mensen te zeggen en vooral niet tegen Louis. Als ik het zou vertellen weet ik zeker dan dat ik gepest word. ''Louis, wat ben je aan het doen?''. Vroeg ik nieuwsgierig. ''Ik heb net een een berichtje naar Niall gestuurd''. '''Niall? Waarom Niall, je had toch zo'n hekel aan hem?''. ''Ja dat klopt, ik heb nog steeds een hekel aan hem''. Antwoordde Louis snel. ''Maar ik heb dit naar hem gestuurd''. Louis begon zijn bericht hardop voor te lezen.
Hey LOSER, ik heb iets van je. Namelijk je plectrum. Als je hem terug wilt zul je er iets voor moeten doen.

''Haha geweldig! Wat moet hij voor je doen?''. Louis dacht even na. '' Uhh dat verzin ik nog wel''. En hij keek weer naar zijn telefoon. Ik keek naar Louis. Hij is gewoon zo perfect. Maar ik weet zeker dat hij geen homo is. Eigenlijk zijn ik en Louis heel verschillend maar toch zijn we beste vrienden.
Ik had Louis vorig jaar ontmoet op school. Ik en Louis hadden een soort van ruzie. Dat ging een week door en op vrijdag hadden we samen een gevecht. Louis was veel sterker en sloeg me zo in elkaar, daarna moesten we naar de directeur. Die had ons straf gegeven en moesten we ''vrienden'' worden. En zo waren we naar elkaar toe gegroeid. Louis stond op en ging naast me op de bank zitten, en ging weer veder op zijn telefoon. Ik keek weer naar Louis en deze keer van dichtbij. ''Haz je staart!''. '''Sorry, ik was vergeten dat je staren haat''. Antwoordde ik snel. Ik mocht niet naar Louis kijken dus keek ik vooruit. Louis ging languit op de bank liggen en zijn hoofd kwam op mijn benen terecht. ''Je vindt het toch niet erg dat ik zo lig?''. ''Nee hoor''. En ik keek in recht in Louis mooie blauwe ogen. Zo blauw als de hemel. ''Hazza! Je staart!''. ''Sorry, sorry en sorry''. Even kwam er een stilte. ''Louis, moet jij niet naar Eleanor?''. ''Nee, ze is in de stad aan het winkelen ofzo''. Opeens kreeg Louis een grijns op zijn gezicht. ''Louis wat lach je nou?''. ''Nou Harry, wanneer krijg jij wel eens een vriendin?''. ''Of val jij op jongens?''. Of ik op jongens val, Tuurlijk! Zal ik het vertellen? ''Nee ik val gewoon op meisje hoor''. Loog ik. ''Maar uh Louis, als ik homo was zou je dat dan erg vinden?''. Louis was stil en dacht na. Wat zou hij zeggen? Straks komt hij erachter dat ik homo ben.... ''Nou als jij het bent zou ik het niet erg vinden hoor, je bent mijn beste vriend!''. Yes! Hij vindt het niet erg als ik het ben! Wat een opluchting. Louis is best wel aardig en lief. Veel mensen zien dat denken niet en denken dat hij een grote pestkop is. Ja is dan wel een pestkop maar het blijft mijn beste vriend. Als je Louis beter leert kennen is hij niet zo erg.
De rest van de dag bracht ik de tijd door met Louis. Er werd veel gelachen.

Sorry voor dit slechte hoofdstukje. Het namelijk erg kort. Ik wist echt niks te schrijven en vooral niet bij Larry stukjes.
Maar ik heb het geprobeerd om er wat van te maken. Hopelijk is het niet zo slecht!

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen