Foto bij De date

reacties = volgend hoofdstuk

Zijn handen waren zo zacht, ze keek de hele tijd naar de grond om te verbergen dat ze super erg bloosde. Ze verheugde zich heel erg op vandaag, ze hoopte dat alles perfect ging. Er werd niet veel gezegd, hun ogen zijde genoeg.

Na een tijdje waren ze eindelijk bij zijn huis aangekomen, Hij maakte de deur open, zodra hij geopend was stormde de hond op hun af. Angel was doodsbang van honden dus ging ze achter nick staan. De hond was helemaal door het dolle heen. Joepie dacht ze, nick probeerde de hond stil te krijgen. Eindelijk, na 20minuten, was die hond eindelijk rustig. Nick plofte langs Angel neer, 'zucht, zo die is rustig.' Zuchtte Nick,

Angel was nog een beetje verlegen dus zijde ze niet veel. Nick is erg sterk dus konden ze altijd leuk stoeien, elke keer als Nick haar in de houdgreep had beet of krapte zij hem. Na 3uur te hebben gestoeid vonden ze het wel welletjes. Een hevige vrijpartij volgde, tongend lagen ze op de grond. Ze hielde elkaar stevig vast, bang om elkaar kwijt te raken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen