You're the one for me. -
Part 5.-

{ Het is Rein. Ik zie dat hij bloost. Hij is echt leuk, maar zou hij dat hetzelfde zien als ik..? }

-Vanuit Rein.-
Miriam is zo leuk. Maar ik denk niet dat zij mij ook leuk vind. Ik pak haar hand vast. Ze kijkt er even naar, maar het lijkt haar niet zoveel te doen. Ik laat los en loop naar Nils. 'Kan je even meekomen?' Vraag ik en we lopen naar buiten.

-Vanuit Nils.-
Ik loop met Rein naar buiten. 'Gast wat doe je, je laat dat meisje alleen man?' Rein kijkt naar beneden. 'ik denk dat ik haar leuk vind.' zegt hij stamelend. Een lach komt op mijn gezicht. 'Ah dat is toch juist leuk?!'En ik geef een klop op zijn schouder. 'Ze vind jou volgens mij ook leuk hoor!' Rein kijkt meteen op. 'Hoe weet je dat?!' Ik begin te lachen om Reins gezicht. 'Kijk hoe ze naar je kijkt en hoe ze doet. Ik weet het zeker!' Er verschijnt een glimlach op Reins gezicht. 'Zal ik haat vragen?' Ik knik en we lopen naar binnen.

-Vanuit Rein.-
Nils en ik lopen weer naar binnen. Naar Miriam.. Ik doe mijn handen voor haar ogen. Aan haar reactie merk ik dat ze schrikt. Ik ga naast haar zitten en pak haar hand. 'Lieve lieve Miriam, je bent echt een leuk meisje.' Zeg ik en kijk haar even aan. 'Ik ken je nog maar net maar ik denk dat ik je echt leuk vind..' Vol verwachting kijk ik haar aan. Haar mond staat open, sprakeloos. 'Oh Rein, dit is echt lief.' Zegt ze met een kleine glimlach. 'Maar ..' vraag ik. 'Ik vind jou ook leuk!' roept ze. De lach op mijn gezicht veranderd. 'Wil je dan mijn meisje zijn?' Vraag ik. Ze knikt en geeft me een knuffel.

-Vanuit Miriam.-
Wauw dat Rein mij leuk vind. Dat had ik echt niet verwacht. We knuffelen een poos. Rein slaat een arm om me heen en we lopen naar de rest toe. Nils geeft Rein een knipoog, zo te zien hadden ze dit dus net besproken. 'Hebben jullie?' Vraagt Owen. 'Ja!' Roep ik. Rein geeft me een kus op mijn wang. Ik voel zijn hand in mijn jaszak gaan. Even later staat hij met mijn mobiel in zijn hand. Hij gaat naar twitter. Ik kom achter hem staan. 'Iloveyou lieffie x Rein.' En hij drukt op tweeten. Dan pakt hij zij mobiel en volgt me. 'Hoeveel volgers heb jij wel niet?!' Vraag ik ongeloofwaardig. 'Veel hahahaha' Antwoord Rein terug. Hij maakt een foto van ons samen. Als ik een laar minuten later even met Daan sta te praten komt Rein naar me toe rennen. Met zijn mobiel in zijn hand om een foto te maken. Hij geeft me een kus op mijn wang. *Klik* 'Kan deze?' vraagt hij dan. Ik kijk naar de foto en schud nee. Hij kijkt me niet begrijpend aan. 'Ik sta er lelijk op.' en ik wijs naar de foto. Hij geeft me een kus. 'Jij staat mooi op elke foto.' 'Oke doe maar dan' En ik geef hem een knuffel. Hij zet de foto op instagram. -Met lieve Miriam. Sinds vandaag ben jij mijn meisje. Ik wil jou nooit mee kwijt lieffie. - Hij tagt me in de foto en post 'm.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen