You're the one for me.-
Part 4.-

{ Haar koffie is uit de beker op de grond gevallen. Even kijkt ze me boos aan. Maar dan..}

-Vanuit Rein.-
Ze begint te lachen. Ik kijk haar niet begrijpend aan. 'Het geeft niet.' zegt ze lachend. Ik lach met haar mee. 'Wil je een nieuwe hebben?' Vraag ik lachend terwijl ik naar de koffie wijs. 'Ah graag!' Zegt ze met een glimlach. Ik geef snel haar mobiel en we lopen naar de Starbucks. 'Een koffie graag.' Zeg ik. 'Wat is uw naam?' zegt de man achter de kassa. Ik kijk het meisje aan. 'Schrijf maar op "voor het leukste meisje dat ik ken!"'. En ik glimlach naar haar. Volgens mij ben ik verliefd..
Ik pak de koffie van de man aan en geef hem aan het meisje. 'Dus wie ben je?' vraag ik terwijl we naar de rest lopen. 'Nou ik ben het leukste meisje dat jij kent.' Zegt ze zonder in lachen uit te barsten. 'En wie ben jij?' Even kijk ik haar serieus aan maar dan moeten we allebei lachen. 'Ik ben de leukste jongen die jij kent.' zeg ik en geef haar een knipoog.
Als we bij de tafel zijn zie ik Owen en Marleen praten, die zijn echt voor elkaar gemaakt. Nils en Daan lachen. 'Wie is dat Rein?' vraagt Daan dan. 'Hey jij bent helemaal niet de leukste jongen die ik ken?!' zegt het meisje. Ik kijk haar verdrietig aan, Nils en Daan kijken raar onze kant op. 'Jij bent Rein!' Roept ze lachend. Ik moet ook lachen, ze is zo perfect. Dan vraagt Nils, 'Wat is je naam?' en hij lacht nog steeds om de grap van net. 'Ik heet Miriam.' zegt ze vrolijk. 'Maar wacht,' en ze kijkt ons met open mond aan. 'Jullie zijn mainstreet!!' We beginnen te lachen en te knikken. Owen heeft duidelijk alleen oog voor Marleen, maar dat maakt niks uit.

-Vanuit Owen.-
Ik ben al een poos met Marleen aan het praten. Ze is echt heel leuk. Ik denk dat ik verliefd ben? Rein vindt het niet erg, en de rest maakt met niet zoveel uit. 'Je bent leuk.' Zeg ik en ik schrik van mezelf. Marleen kijkt me raar aan. 'Jij ook.' zegt ze dan.We komen dichtbij elkaar. Ik pak haar hand vast. Ik doe mijn ogen dicht en ik voel haar lippen op die van mij. Ik voel ogen branden maar het maakt me niks uit. We stoppen even. Ze kijkt me lief aan. 'Z-Zijn we nu...' vraagt ze. Ik knik. Ik veeg haar haar uit haar gezicht. We zoenen.

-Vanuit Miriam.-
Normaal had ik een opmerking gemaakt zoals "slik elkaar niet in he?!" maar dit is zo lief. Dan voel ik een warme hand op die van mij. Ik volg de arm. Het is Rein. Ik zie dat hij bloost. Hij is echt leuk, maar zou hij dat hetzelfde zien als ik..?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen