deze storie gaat over mainstreet

{~ part 1 ~}

~ vanuit fleur ~
*piep piep piep*
ik druk half slaperig mijn wekker uit! het is toch zaterdag of ben ik nou gek?! ik kijk slaperig op mijn wekker. jemig!!!! het is nog maar 6 uur. ik stap uit bed en ga me ff douchen. als ik in de badkamer sta bedenk ik me op eens wrm mijn wekker zo vroeg of ging. ahhhhh ik ga zo naar mainstreet!!!!! ahhhhh schreeuw ik zo hard dat mijn moeder naar boven rent en vraag wat er is. oh er is niks zi ik zeg ze en wil weer naar beneden gaan. what?! en is natuurlijk wel wat ik ontmoet straks mainstreet op mijn verjaardag toffer kan niet. mijn moeder begint te lachen yup zegt ze alleen geheimzinnig. uhmm denk ik bij me zelf wat heeft die nou weer?

* tijdsprong *
na het douche kleed ik me om, uhmm what zal ik aan doen? idk ik weet het echt niet. ik pak mijn telefoon en doe Despicable op ik zing luid keels mee ik heb me net om gekleed. ik doe invisible girl op en zing mee. ik smelt helemaal bij de eerste woorden van rein ik zing mee: IK ZIE JE LOPEN, HOOFD NAAR BENEDEN NEVER WOORDS TO SAY. IK ZIE JE DROMEN, JE KIJKT ZO VERLEGEN...... onder tussen ben ik beneden en daar zitten Owen en Nils op de bank mee te zingen met invisible girl ze beginnen te lachen als ze mij verbaast zien kijken. ze staan op en ze duwen mij in een auto richting de studio.

~ ondertussen/vanuit Indy ~

ik lig te slapen als op eens mijn bed in elkaar zakt. ik denk bij mezelf neeuj ik wil er nog nie uit!!! ik hoor iemand zeggen dat ik wakker moet worden die stem herken ik maar kan nie plaatsen van wie die is. als ik mijn ogen open wil doen geeft iemand een kus op mijn wang ik glimlach en doe mijn ogen open. en dan zie ik rein zijn ogen en daarna hoor ik hem vertedert grinniken. ik ben nu gewend aan het licht en zie dat rein naar mij kijkt maar zit tegelijk met zijn gedachten ergens anders ik stap uit bed en kleed me aan nou jah was van plan om me aan te kleden maar ik weet nie welke kleren ik aan moet. ik zucht. rein kijkt me vragend aan maar ik heb het nie door. opeens pakt hij me om mijn middel en ik schrik me kapot. ik kijk blijkbaar zo raar want hij ligt in een deuk op de grond.
ik begin ook te lachen als ik zie hoe hij kronkelt op de grond......
als we bij zijn gekomen van het lachen weet ik nog steets nie wat ik aan moet. rein pakt een broek uit mijn kast en loopt naar beneden en komt weer naar boven met een t-shirt met mainstreet er op en een pet een een jasje ik de het aan. als ik uit mijn kamer kom maakt hij een foto zonder dat ik het door heb. ik loop naar beneden en zie daar Daan Nils en Owen zitten en een meisje ik ken haar ergens van maar kan het nie meer herinneren.
als we op ik op de bank wil zitten is er geen plek. ahh kom maar bij mij op schoot zegt rein. en zo zit ik even later op reins schoot tot Owen wordt gebeld en heel ernstig kijkt.......

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen