voor een zeurend lief kind xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

{vanuit Esmee}

Wij stappen het vliegtuig uit. Als we onze koffers hebben gepakt, moeten we ongeveer 5 minuten lopen naar het hotel. Eindelijk zijn we aangekomen bij het hotel. 'Willen jullie samen met Eva en Job op de kamer?' vraagt Sacha aan Rein en mij. 'Jaa Gezellig!'. 'Chrisje ga jij dan met Hidde en Timo?'. 'Oke'. In onze kamer staat 1 tweepersoons bed en een stapelbed. Rein en ik gaan in het tweepersoonsbed, Job bovenin het stapelbed, en Eva onder.
'Zullen we maar eens gaan zwemmen?' vraagt Rein. 'Jaaa!' roepen Job en Eva door de kamer. We doen onze zwemkleding aan, pakken een handdoek, en lopen richting het zwembad. Daar zitten onze ouders. Chrisje, Hidde en Timo liggen al in het zwembad.

{tijdje later}

Als ik het hotel weer wil inlopen, houdt Rein me tegen. Hij wijst naar een bordje op de deur. 'FREE WIFI' roep ik. Ik ren naar de kamer en trek Rein mee. 'Ik moet even skypen met Angelica, heb jij mijn laptop gezien?' vraag ik aan Rein, terwijl ik naar mijn laptop zoek. 'volgens mij ligt hij nog in je koffer' ik kijk in mijn koffer, en jahoor daar ligt mijn laptop. ik start hem op. ik open Skype en zie dat niemand online is. 'App ze dan even in die groep, we hebben toch wifi' Zegt Rein, hij pakt zijn mobiel erbij.

Esmee: HEEEEE menseenn, We hebben gratis wifi, groeps Skype?
Angelica: Jaaa natuurlijkk, ik kom er aan
Nils: ja ik kom er ook aan
Daan: nee sorry
Owen: jupp ik kom zekerss

{vanuit Rein}

'Angelica online' springt er in beeld. Esmee belt haar meteen, en ze neemt op. 'Heee An, hoe is het daar?' ik zie aan haar gezicht dat ze blij is om haar te zien. 'Ja gaat wel'. 'Is er iets dan?' vraag ik, ik hoop van niet. Maar als er wel iets is dan kan ze het gewoon vertellen. 'Ik heb goed nieuws, en nog iets nieuws maar dat is niet zo goed maar ook niet heel slecht'. 'Wat? begin maar met het goede' zegt Esmee nieuwsgierig. 'Nou ik heb..'. Ze kan haar zin niet afmaken. 'Wacht, Owen en Nils willen erbij' Esmee zet ze in een groep. 'Heee Boyss' Esmee is gewoon blij om iedereen te zien. 'Hee' ik krijg een glimlach. We praten over van alles en nog wat, alsof we elkaar heel lang niet meer hebben gesproken. Ook leggen we hun uit dat we nu op Ibiza zijn enzo. 'Waarom is Daan er nu weer niet' vraagt Esmee na een tijdje. 'Hij doet zo raar de laatste tijd..' begint Owen. 'Toen we gingen logeren was hij ook al niet komen opdagen, weet je nog?'. 'Toen we even later een rondje gingen lopen, zagen we Daan staan met Rosanne' vertelt Nils verder. 'Hand in hand' Maakt Angelica hem af.

Reageer (1)

  • ohlizzje

    snel verder, echt een top verhaal ;) xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen