~in de ogen van kyara

ik kan er maar niet achterhalen van wie die bekende stem nou is. Als de man weer binnenkomt zegt hij: dit is mijn zoon. Kom maar Daan, Ik denk NEE is dat Daan Zwierink ik ken hem al zoo lang, NEE DIT MEEN JE NIET. Als hij me ziet zegt hij heyyy Kyaratjuuhhhh. Ik zeg heeyyyy daantje banaantjeeee. Onze ouders en mijn broer kijken ons raar aan. Ik kijk Daan aan en we schieten in de lach, we zeggen we kennen elkaar van Rein en Owen haha. O laten we nu maar gaan eten.

~in de ogen van Esmee

waarom waarom.... denk ik. waarom moet ik nou altijd de mensen leuk leuk vinden die onbereikbaar zijn. :( het is gewoon oneerlijk zegt Aaf. Aaf is de beste vriendin van Daan en we zitten bij elkaar op school. En we zitten ook nog eens bij Rein in de klas. Ik ken Rein al zoo lang en ik weet dat Rein sinds gisteren met Kyara heeft. Ik vraag aan Rein: heyy Rein vind Nils toevallig iemand leuk? Rein kijkt me met zijn rare gefronste wenkbrouwen aan en hij zegt: hoezo vraag je dat? Ik kijk naar de grond en ik begin te blozen, ik denk waarom moet ik nou weer blozen. En Rein zegt keihard ESMEE VIND NILS LEUK HAHAHA! ik zeg Rein sssttttt niet zo hard zeggen. hij zegt nou zal ik voor je uitzoeken of ie je leuk vind of niet. Ik zeg Graag thankyouu en geef hem een dikke knuffel.

~in de ogen van rein

als ik in de pauze naar mijn vrienden loop herinner ik me dat ik aan Nils nog moet vragen of ie iemand leuk vind. ik keer om en loop naar Aaf en Esmee.

Ik: heyy nilss vind jij toevallig iemand leuk
Esmee kijkt over mijn schouder mee
Nils: jaa ik vind sindskort iemand leuk die ik pas heb ontmoet
Ik: ECHT!? wieeeee mag ik het weten
Nils: Oke Oke je mag het weten maar eerst ga je maar raden haha.
Ik: oke geef me maar een hint
Nils: ze zit bij jou in de klas en je kent haar al vanaf groep 1!
Esmee kijkt me aan en ik zeg HIJ VIND JOU DUS LEUK want hij kent je sinds net en ik ken jou al vanaf groep 1
Ik: OMG vind je Esmee leuk?
Nils: jaa maar ik zweer je niet tegen haar zeggen en tegen niemand!!!
Ik: ja je kan me vertrouwen en hso mag ze het niet weten misschien vind ze jou ook wel leuk
Esmee rukt me mobiel uit me handen maar ik heb al op verzend geklikt ze word boos maar begint daarna te lachen
Nils: nee ik denk het niet ik denk dat ze Daan ofzo leuk vind
Ik: nee dat denk ik niet correctie dat weet ik wel zeker
Nils: haha oke maar ik denk dat ze niemand leuk vind maar de les begint dus ik ga doegg
Ik: doei

in de klas loop ik naar Esmee toe en zeg ik ga morgen naar de studio en Sophia Kyara Kim gaan ook mee wil jij ook meegaan? JAA tuurlijk mag Aaf ook mee? en wie is Kim? o ja dat is een goede vriendin van Nils en Natuurlijk mag Aaf me ze is tenslotte de beste vriendin van Daan haha. OKEE LEUKK ZEGT AAF. dan komt de leraar binnen maar het is niet onze leraar en dan denk ik he heb ik die niet in de buurt bij Nils gezien... O ja die heb ik toen in het centrum gezien en die liep toen zo'n porno ding in. WTF Doet die hier en dan........

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen