'Wie is dit Hidan-chan, stel je ons niet voor?' Klinkt er een andere andere stem.'Huh? Ow uh, jah tuurlijk wel, Sasori.'

Ik kijk op en wrijf even in mijn oog. Uiteindelijk weet ik iedereen, en weet ik ook dat dit de vrienden zijn van Hidan op zijn andere school. 'Sensei had het toch over hen? Konan zei ook dat jullie relschoppers zijn.' Zeg ik lachend en voel een warme vloeistof over mijn wang heen. Ik veeg het weg en zie de donkerrode vloeistof over mijn hand druipen. 'Hidan,' Begin ik, maar spreek te zacht om door het gesprek heen te komen wat al was begonnen zonder antwoord gekregen te hebben op mijn vraag. 'Hidan!' Meteen zijn ze stil. 'Breng me naar het ziekenhuis.' Zeg ik en houd mijn hand voor mijn oog. Bloed stroomde sneller uit mijn oog en ik raakte in paniek. Dit was niks van mijn familie, mijn ouders hebben er niks van verteld. 'Shit he!' Roept hij als hij mijn hand weghaalt. 'Ik zie jullie wel weer een keer jongens.' 'Wie zegt dat dat we niet mee gaan?' Zegt Deidara en kijkt mij aan. Uiteindelijk draagt Hidan me in zijn armen en houd me goed vast als hij met de andere mannen van dak naar dak springen met grote snelheid.

Reageer (4)

  • Hyonyeo

    animevampire zei op 15 dec 2009 - 17:56:
    niets romantischer dan een meisje met een bloedend oog over daken springen. (H)

    Hahahah, inderdaad! <3

    1 decennium geleden
  • animevampire

    niets romantischer dan een meisje met een bloedend oog over daken springen(H)

    1 decennium geleden
  • AlphaRaven

    AH GATVER, bloedend oog. hoezo weird. wel lief dat ze allemaal mee gaan. naar uhm gaat dat ziekenhuis niet flippen als er akatsuki leden komen in een ziekenhuis?
    naja snel verder

    groetjes Raven

    1 decennium geleden
  • Poochyena

    DEIDARAAA!!!!!(H)(H)(H) [srry XD]

    O_O ieww dat begint eng te worden..
    snelll Hidan!!

    O_O Spannend!! snelll verderrrr!!! O_O
    (hoera)(yeah):O

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen